Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytalam o tym

Slyszeliscie o zakazie publicznego karmienia piersia?

Polecane posty

Gość na tym polega strategia
jak nie można znaleźć sensownych dowodów, że mm jest lepsze od kp albo tak samo dobre to pojawiają się argumenty że obrzydliwe i niestosowne :D

Gość brawooooo
bardzo dobrze, bo nie znoszę oglądania obleśnych cyców

Gość czytalam o tym
ja sie interesuje tematem z ciekawosci jedynie, nie biore do siebie tych artykulow, a konta na Fb nawet nie mam:P

Gość no jasne,.,
fb powstało m in.by kontrolować opinię małolatów i zbierać o nich informacje. po co szpiegowanie, tam każdy napisze o sobie WSZYSTKO i jeszcze udokumentuje to zdjęciami.

Gość no jasne,.,
komuchom taka inwigilacja nawet sie nie śniła. a dziś funduje nam ją demokracja :(

Gość Imć
A ja się pytam gdzie zakaz erotyki na reklamach? Bo to też mnie gorszy i doprowadza do wymiotów. :)

Gość q mojemu zdziwieniu
I bardzo dobrze gdyby taki zakaz wprowadzili,chodzi mi o karmienie takie na "chama" Ostatnio jechalam autobusem i mamuska wyjela swoje dziecko z wozka wyciagnela cycka i zaczela je karmic niczym sie nie zakrywajac,zero dyskrecji wierzcie mi bylo to delikatnie ujmujac niesmaczne.Nie jestem jakas nawiedzona baba ktora ma cos do karmiacych matek,bo sama taka bylam,ale nigdy nawet do glowy mi nie przyszlo,zeby tak jawnie swoje" wdzieki pokazywac" Kobiety to za grosz wstydu nie maja.Ciezko sie zakryc czyms? nawet zwykla pieluszka,albo isc gdzies w ustronne miejsce tak gdzie ludzi nie ma,no wystarczy pomyslec.

Gość q mojemu zdziwieniu
Imć-Ja na reklamach w miejscach publicznych nigdy nie widzialam golych cyckow

Gość gość
Erotyka to jedno. Ludzie karmienia nie kojarzą z erotyka tylko z obrzydliwoscia. Jak kupę robie to nie musze na środku ulicy bo mi sie chce... Nie myślcie kobity ze takie sexy jesteście. Jesteście bezczelne. Sama jestem matka. Wystarczy pomyśleć nie trzeba juz natychmiast karmic!

Gość gość
To z erotyka nie ma nic. W islamie tez karmią ale nikt nie poblicznie. A ty musisz cyc wywalać bo inaczej sie nie da tak ?

Gość gość
Powinno sie zakazać publicznego kp. Jest to obrzydliwe :o Po pierwsze te biusty obwisłe z żyłami na wierzchu przyprawiają o mdłości a po drugie dla mnie to jet to samo co sikanie- więc czemu wszyscy się gorszą jak któraś kucnie na środku i naszczy?

Gość gość
Imć A ja się pytam gdzie zakaz erotyki na reklamach? Bo to też mnie gorszy i doprowadza do wymiotów. usmiech.gif X jak erotyka Cie doprowadza do wymiotów to ja radzę iść do lekarza, bo to nie jest normalne. Zaś kp predzej bym porównała do oddawania moczu a nie do seksu jak już...

Gość gość
Ja zawsze zastanawiam się gdzie wy widzicie te "wywalone cyce " czy "biusty obwisłe z żyłami na wierzchu "??? Bo ja zawsze widzę matki ktore dyskretnie karmią swoje dziecko.

Gość Muślim
to tylko w takiej dziczy jak Europa i Ameryka kobiety (tfu!) mogą gorszyć ludzi w miejscach publicznych swoimi cycami. jeszcze trochę i ta dzicz się ucywilizuje do poziomu muzułmanów

Gość gość
dwoch facetow co sobie laduja w dupsko i lataja pol nago na ulicach, to dzisiaj normalna rzecz, albo latajace feministki, ktore domagaja sie prawa chodzenia bez stanikow... i trzeba to tolerowac, ale jak matka karmi dziecko, bo to jest jego jego naturalna potrzeba, to z tego zrobia cos nienormalnego i porownaja ze sarnie czy sikaniem w miejscach publicznych... Ten swiat jest chory...

Gość gość
ale seks, sikanie i robienie kupy to tez jest naturalna i niekiedy natychmiastowa potrzeba i co? To znaczy, ze mam ściągać gacie gdzie popadnie i sikac albo srać?

Gość gość
A ponad to z głodu się jeszcze nikt nie zesrał. Matka może sobie pójść w odpowiednie miejsce. A dziecko jak zje nawet godzine później to nie umrze

Gość Muślim
niech kobiety (tfu!) noszą w torebkach chusty i się nimi zakrywają jak już nie mają gdzie karmić, a dla pedałów pały a raczej pałowanie za obnoszenie się ze swoją dewiacją

Gość gość
Porównanie kp do srania jest tak żałosne ze ....(brak słów).

a serio ktoś to robi publicznie? nigdy nie widziałam, bym się chyba pohaftowała. rozdmuchany problem moim zdaniem. cóż, już sam poród obdziera kobietę z godności i wstydu, więc pewnie zaprezentowanie gołych piersi publice nie jest dla niej niczym niestosownym. ale ja, jak mówię, nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałam.

Nie jestem zwolennikiem publicznego karmienia piersią, ale całkiem ostatnio w samolocie niemowlę tak się rozdarło dwa rzędy za mną, że byłam bardzo wdzięczna matce za to ,że go cyckiem uspokoiła, bo mały wrzaskun takich decybeli wszystkim dostarczał,, wiec cycek jako ostateczność wyciszył rozdarciucha. Mimo ze lot trwał bardzo krótko , to jednak wolałam mieć blogi spokój na pokładzie, niż przez 2 h pękająca głowę od tych decybeli równorzędnych młota pneumatycznego

Gość gość
Przez beznadziejne matki na pewno nie wzory do nasladowania ta nagonka!!!bo jakby kazda zaslaniala sie jak karmi choc pieluszka,nie robila tego ostentacyjnie ,nie karmilo po 12miesiecy albo o zgrozo 3lata tylko po prostu jak mowi intytut matki i dziecka 4mies.do pol roku to uwazam ze byloby normalnie,bez kontrowersji.ale jak jedna z druga traktuje swoje cycki jak wymiona i zachowuje sie jak zwierze,zero poczucia wstydu to tak jest...przyszla do mnie kolezanka.ja karmiaca i ona.ja jak przyszedl jej maz wyszlam.ta rozwalila sie i wywala cyca przy moum mezu.rozbawilo mnie bo zwrocil jej uwage zeby wyszla do pokoju obok.nastepna siostrztczka meza.niby mowi ze ona dyskretna i tak karmi.w pokoju. Ojciec brat 3braci ciotecznych a ta jak locha kladzie sie przed nimi wywala cycku i karmi.to naprawde jest straszne ze kobiety az tak zwierzeceja...inna karmila do 3lat,dziecko. W wozku jezdzi mimo ze ma uwaga 5lat.czy to normalne,czy to nie ma prawo wzbudzac kontrwersje i powody do gadania.i tak te po...pieprzone robia niedzwiedzia przysluge tym normalnym bez skrajnosci nie nawiedzonym matkom.i uwaga mam 3dzieci wszystkie karmilam.da sie byc i kobieta i karmic tak zeby bylo to smaczne.wystarczy pielucha osobne pokoje intymnosc i traktowanie puersi jak cos intymnego a nie jak wymion krowich

Gość gość
ja bym zakazala karmic butla i co by wtedy było?

Gość gość
ja tak karmiłam ze nikt nie widział obojętnie czy w domu czy w parku.a jak dziecko było większe i gorzej już było schować cycek,to karmiłam w domu.

Gość gość
pewnie kolejny zapis spapugowany z usa i jak wszystko z tamtad beznadziejne..

Gość gość
Toksyczna a dlaczego ty zawsze piszesz "cycek"? twoje córki tez tak uczysz ze maja cycki ?

Gość gość
Ja nie wiem co wam tak przeszkadzają matki karmiące piersią ? Jak kogoś razi widok kobiety karmiącej swoje dziecko to niech nie patrzy.

Gość gość
Raczej "nakaz zakrywania cyca" - i akurat jestem za. Gołe cycki to p***ografia.

Gość gość
Przez beznadziejne matki na pewno nie wzory do nasladowania ta nagonka!!!bo jakby kazda zaslaniala sie jak karmi choc pieluszka,nie robila tego ostentacyjnie ,nie karmilo po 12miesiecy albo o zgrozo 3lata tylko po prostu jak mowi intytut matki i dziecka 4mies.do pol roku to uwazam ze byloby normalnie,bez kontrowersji.ale jak jedna z druga traktuje swoje cycki jak wymiona i zachowuje sie jak zwierze,zero poczucia wstydu to tak jest...przyszla do mnie kolezanka.ja karmiaca i ona.ja jak przyszedl jej maz wyszlam.ta rozwalila sie i wywala cyca przy moum mezu.rozbawilo mnie bo zwrocil jej uwage zeby wyszla do pokoju obok.nastepna siostrztczka meza.niby mowi ze ona dyskretna i tak karmi.w pokoju. Ojciec brat 3braci ciotecznych a ta jak locha kladzie sie przed nimi wywala cycku i karmi.to naprawde jest straszne ze kobiety az tak zwierzeceja...inna karmila do 3lat,dziecko. W wozku jezdzi mimo ze ma uwaga 5lat.czy to normalne,czy to nie ma prawo wzbudzac kontrwersje i powody do gadania.i tak te po...pieprzone robia niedzwiedzia przysluge tym normalnym bez skrajnosci nie nawiedzonym matkom.i uwaga mam 3dzieci wszystkie karmilam.da sie byc i kobieta i karmic tak zeby bylo to smaczne.wystarczy pielucha osobne pokoje intymnosc i traktowanie puersi jak cos intymnego a nie jak wymion krowich ,,,, Bardzo dobrze ujęty problem.