Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnneee

pytanie do mam, pilne

Polecane posty

Gość ewelinnneee

cześć czy dziecko w wieku 6 lat je normalnie doprawiane potrawy? bo przyjedzie do mnie na kilka dni koleżanka z córeczką i zastanawiam się czy mogę normalnie doprawić obiad, który szykuję na ich przyjazd? tzn wiadomo, nie będę dodawać chilli ale czosnek, sól, pieprz.. z doświadczenia napiszcie jakich rzeczy takie dzieci nie jedzą? albo jakie preferują? bo ja nie mam dzieci, a bardzo bym chciała by jej smakowało dzięki za rady

Gość ewelinnneee
halo, błagam

Moje dzieci w tym wieku jadły wszystko. Wiem, że są rodzice, którzy nie dają wiele rzeczy dzieci do jedzenie (fastfoody, zwracają uwagę na przyprawy, bądź uczulenia jakie dzieci mają, konserwanty, słodycze itp.) Czego większość dzieci nie lubią to: kaszanka, salceson, podroby mięsne, brukselka. Ciężko doradzić co ta dziewczynka lubi, bo każdy ma swoje ulubione smaki niezależnie czy jest dzieckiem czy dorosłą osobą. Wiesz większość dzieci lubi frytki (nawet domowej roboty) smażoną rybka lub kurczaka, do tego surówka, zupa pomidorowa,( moje uwielbiają ogórkową), naleśniki z owocami lub serem, kluski serowe, gulasz z buraczkami, zapiekanki z makaronu. Wszystko zależy od gustu tej dziewczynki. Moje akurat dzieci są raczej wszystkożerne;) ale napisałam ci co najbardziej dzieci lubią. Może po prostu spytaj się koleżanki czego jej córka nie lubi.

Gość szpiegu91
Skoro wiadomo, że nie będziesz dodawać ostrych papryczek to tak. Mogą jeść wszystko. :D

Gość ogol sie
jak kolezanka przyjedzie to wypytaj sie o wszystko , czy doprawione , co lubi czy ma na cos uczulenie. Bedziesz wiedziala z pierwszej reki .

Gość dvsdgsfg
moja corka ma 6 lat i je wszystko tak samo doprawione:)