Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy Załęże jeszcze istnieje

KATOWICE - czy targowisko Załęże jeszcze istnieje?????????????

Polecane posty

Bo ponoć na być otwarte tam centrum handlowe i ta hala co była jest zamknięta, ale czy dalej stoją te budy takie na wolnym powietrzu? A drugie pytanie to gdzie kupię buty w Katowicach???? przeszłam wszystkie sklepy już i nie ma takich jakbym chciala:( tylko jeszcze mi to targowisko przychodzi do głowy choć nie lubię kupować w takich miejscach no, ale już nie mam pomysłów:(

Gość Turs
Nie wiem Czy istnieje. Nie wiem gdzie kupisz buty. Nie musisz dziękować

Gość istnieje istnieje
tak, targowisko jeszcze istnieje ;) a jakich butów szukasz? sklepów z butami jest w cholere

kryteria jakie mnie interesują: - buty w kolorze beżowym - zapięcie z tyłu - płaskie - najlepiej ze srebrnymi elementami - poziomy pasek przy palcach i pionowy wzdłuż stopy :P - no i wokół kostki idący skoro zapięcie ma być na zameczek na pięcie;) takie koniecznie muszą być;)

Gość sabina85
turs hhahhahhahah

takie głupie komentarze śmieszą tylko i wyłącznie równie głupie osoby, do których z pewnością sabina85 należy:D zresztą nick już wiele zdradza - stara i głupia:D

Gość istnieje istnieje
o matko ale wymagania :D widziałaś już gdzieś kiedyś takie buty, że właśnie tak mają wyglądać jak opisałaś? chyba ciężko będzie idealnie takie znaleźć, ale powodzenia ;)

widziałam widziałam, ale niestety dawno, a teraz dopiero takie by mi pasowały:P problem w tym, że teraz jak już jakieś znajde to nie są typowo beżowe tylko raczej karmelowe:/ a poza tym takie kolory łączone są najczęściej ze złotem, a nie ze srebrem, więc ciężka sprawa:)

Gość zzen
buty z CCC to tanie gowno z Chin :(

Gość kooobbbsd
Autorko, wydajesz się być głupiutką pustą blondyną;) może się mylę... twoje wymagania są jak u księzniczki, serio rozśmieszył mnie ten opis butów.. przyśniły ci się takie czy jak?? aha i nie wiem czy chciałas byś zabawna, czy po prostu jesteś tak niekumata i nie łapiesz że sabina 85 to raczej ma w nicku swój rocznik a nie wiek. żegnam żałosna panienko, szukaj butów dalej, na bazarze na pewno znajdziesz, a może i nabędziesz w promocji bluzkę z cekinami;))

hahaha nie wiem co w tym śmiesznego, że wiem jakie chcę buty:D śmieszna jesteś Ty - rozumiem, że jak wiesz, że np.szukasz butów czarnych na obcasie i z odkrytymi palcami to gdy takich nie ma kupujesz rózowe na koturnie i całe zakryte:D nie rozumiem co jest zabawnego, że czlowiek wie czego szuka. Do Twojej wiadomości - cekinów nie cierpię, więc nie wiem czego tyczył ten durny komentarz, a co do sabiny to wiem ze 85 to rocznik debilko - i z tego co umiem liczyć to jest 28 lat, wiec stara dupa:/ o imieniu takim jak sabina już nawet nie mówie - wieś i głupota . Żegnam:)