Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana785

Co jest ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość Liliana785

Witam tych, ktorzy to czytaja. od jakiegos czasu zastanawiam sie co jest ze mna nie tak.... mam 26 lat, podobno jestem atrakcyjna dziewczyna. nie wiem, moja samoocena jest niska. a spadla jeszcze bardziej po tym jak poronilam ciaze, moja pierwsza. od tamtego czasu nie czuje sie jak kobieta. od tamtego czasu nie potrafie uwierzyc w szczescie. mam partnera, bardzo go kocham, on mnie tez. ale ja obsesyjnie pragne dziecka. chcialabym znowu to czuc, stworzyc normalna rodzine. po prostu prowadzic normalne zycie. ja nie marze o podrozach, pieniadzach. w domu moim zdaniem ma byc normalnie a na 1 miejscu milosc.

Gość ferwerrew
Ciesz się, że masz partnera bo ja nie mam mając 28 lat. Ludzie wszędzie mówią jaka to jak piękna jestem ale co z tego skoro jestem sama.

Gość Liliana785
Ja nie uwazam sie za piekna, wrecz przeciwnie. a od poronienia nie czuje sie nawet jak kobieta

chyba musisz ten okres przeczekać, masz partnera który Cię wspiera, więc uda się na pewno stworzyć rodzinę

Gość Liliana785
Tylko, ze ja nie czuje sie jak kobieta, nie wiem za co on mnie kocha i po co ze mna jest

Gość Liliana785
nie chce sie ze mną w pochwę kochać tylko w usta. mówi , że szatana mam w pochwie

Gość Liliana785
co do potszywu to dziekuje, nie powinno ciebie obchodzic moje zycie intymne. tak, rozmawialam z nim. on to wszystko tez przezyl... pierwszy raz w zyciu widzialam jak mezczyzna placze. ale ja zauwazylam, ze oddalam sie od niego