Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrina z madagaskaru

Wodnisty sluz

Polecane posty

Gdy nie bralam tabletek antykoncepcyjncyh mialam zawsze duzo sluzu szczegolnie w dni plodne. Czasami bylo to uciazliwe no ale w pewnych okolicznosciach nie ;) Od wrzesnia biore tabletki antykoncepcyjne 3 razy polaczylam opakowania. Sluzu jest duzo mniej bardziej gesty czasem jestem w czasie stosunku troche sucha (dla mnie to duza roznica przed i po). Od poniedzialku mam bardziej wodnisty sluz. Sczegolnie w poniedzialek od po poludnia mozna powiedziec ze lalo sie ze mnie. I w sumie do tej pory. Treaz juz nie jest taki wodnisty ale dosyc plynny. Czy powinnam sie martwic, ze cos jest nie tak?

Gość zdrowieciniemile?
dziewczyno jak mogłas połączyć 3 opakowania !!! Po co ? Zrob przerwe . Łaczenie opakowan jest nie zdrowe , tylko w szczegolnych wypadkach przesuniecie krwawienia itp a nie zlikwidowanie go całkowicie !!!

Nie polaczylam 3 opakowan. Polaczylam 3 razy po 2 opakowania. Moze zle sie wyrazilam

A i mialam swoje powody zeby nie miec okresu w czasie ktory powinien wystapic

Gość kddklfdd
lepiej zacznij przyjmowac tabletki tak jak nalezy ! i wybierz sie do lekarza .Poza tym nie wiesz ze przy tabletkach sluz sie zmienia ?

Wiem, ze sie zmienia. Jest inny niz bez. Ale odkad zazywalam mialam taki sam a teraz jest inny. Bardziej wodnisty i jest go wiecej. Na poczatku przezroczysty teraz bardziej bialy. Teraz musialam polaczyc opakowania poniewaz w 3 tygodniu zapomnialam tabletki i minelo 12h a kochalam sie z facetem

jeśli ten śluz ma jakiś zapach może to być objaw jakiejś infekcji, jeśli towarzyszy temu świąd możesz posmarować provag żelem, ma działanie łagodzące i można go dostać bez recepty, jeśli jest biały i ma serowatą konsystencję to może być to objaw grzybicy, powiedz o tym ginekologowi przy najbliższej wizycie, może zmieni Ci tabletki

No wlasnie nie ma zapachu tzn jest niezmienny. Nic mnie nie swedzi i nie piecze. Miesiac przed zazyciem pierwszego opakowania mialam robna infekcje (swedzenie)- nabawilam sie na wakacjach wspolny prysznic totalety itd. Wyleczylam to. PO pol roku nabawialam sie znowu ( z wlasnej glupoty no ale nieistotne) wtedy bylo swedzenie plus serowate uplawy. Teraz tego nie ma. Mam sluz wodnisty w kolorze bialym.

Gość aaaaanaa
ja dokładnie taki śluz miałam przy dwóch ciążach-on był prawidłowy ale profilaktycznie brałam lactovaginal. Nie wiele wiem o antykoncepcji ale chyba te hormony działają tak że organizm "myśli" że jest w ciąży-idąc tym torem może śluz właśnie taki powinien być?????

o widze ze moj temat powrocil. Tylko ze ja wczesniej nie mialam takiego sluzy. Teraz mozna powiedziec ze wrocil bardziej do normy. Juz nie jest wodnisty jak wtedy.