Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna25noi

Problem z byłym... czy ja robie coś źle.

Polecane posty

Gość justyna25noi

Może tu ktoś mi pomoże. iMój były zdradził mnie, odeszłam od niego. Poznałam obecnego narzeczonego i w lipcu bierzemy ślub-jesteśmy razem 3lata. AZ byłym było tak że on chciał żebym nie pracowała, zrezygnowała ze studiów i rodziła mudzieci, ale ja tego nie chciałam chce pracować, realizować się i nie chce na razie dzieci. Mój narzeczony to rozumie, ale były nie rozumiał. Jest mi dużo lepiej z moim narzeczonym wreszcie czuje, że żyje, że ktoś mnie kocha i co najważniejsze szanuje mnie i moje decyzję. Ale mamproblemz byłym- dzwoni do mnie(zmieniłam nr i nie pomogło), na siłę przyjeżdża do mojego rodzinnegomiasta, moi rodzice utrzymują kontakt z jego mamą, ojciec nie żyje i on po pretekstem że z mamą musiał przyjechać, bo coś tam wpada na imieniny mojego taty, mojej mamy.Ostatnio mało się nie pobili z moim narzeczonym o mnie. Rozmawiałam z nim żeby przestał, ale nic nie dało. Proszę Was pomóżcie co mam robić?

Gość justyna25noi
Kompletnie nie wiem co mam robić.

Gość bambaryla147
poprostu jak zadzwoni, to mu mowisz, ze nie masz czasu z nim rozmawiac. Jak przyjezdza to to samo. troche konsekwencji dziewczyno, bo niby nie chcesz z nim kontaktu, ale tak naprawde nic z tym nie robisz...

Gość justyna25noi
Nie odbieram telefonu od niego. Jak przyjeżdża to unikam rozmów z nim. Staram się aby był w tedy mój narzeczony.

Gość justyna25noi
On wyszła mi e-mail'e, sms że mnie kocha, żebym do niego wróciła. Nie odpowiadam.

Gość bambaryla147
no to w czym masz problem? Jesli z nim nie rozmawiasz i go unikasz....to ja nie widze problemu.

Gość bambaryla147
a powiedzialas mu wprost, zeby sie z toba nie kontaktowal, ze sobie tego nie zyczysz?

Gość justyna25noi
Jest problem. Mój narzeczony go toleruje. Ostatnio poszłam do ubikacji wychodząc z niej natknełam się na byłego,chciałam przejść obok niego bez słowa, spojrzenia. Niestety nie dało się.

Gość justyna25noi
I to ile razy mu to mówiłam.

Gość bambaryla147
No, ale co zrobil? To wolaj narzyczonego w takich sytuacjach, albo unikaj spotkan z nim. Jersli sie np pojawi u twoich rodzicow, to ty wychodz. Rodzicom tez powinnas powieziec, ze jesli on u nich bedzie to ty nie przychodzisz.

Gość justyna25noi
Złapał mnie za rękę tak mocno że miałam ślad i zaczęła się jego pogadana, że mnie kocha itp. Próbowałam się wyrwać ale nie dawałam rady. No wkońcu powiedziałam mu co o nim myślę bardziej ostrzej niż kiedyś, ale nie pomogło.

Gość justyna25noi
No ale co mam nie przjść na imieniny taty czy mamy. Nie mieszkam z rodzicami od 19 r.ż.

Rodzice utrzymują kontakt z byłym/zdradzającym cie chłopakiem... Ciekawe... Nie wierzę.

Gość bambaryla147
No to chyba rodzicom powinno bardziej zalezec na twoim towrzystwie, niz jego. Jesli pogadasz z rodzicami, to powinni zrozumiec, jesli nie....to wspolczuje rodzicow i wtedy nie powinnas miec wyrzutow sumienia, ze cie nie ma na imieninach.

Gość justyna25noi
Rodzice nie wiedzą, że on mnie zdradzał. Wie tylko o tym mój narzeczony.

Gość justyna25noi
Powiedziałam rodzicą, że rozstaliśmy się i żeby nie pytali dlaczego wtedy nie byłam w stanie o mówić.