Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba2010

Pierwszy raz - brak wzwodu

Polecane posty

Gość Kuba2010

Cześć, Mam 20 lat. Razem z moją dziewczyną dwa razy próbowaliśmy współżyć i za każdym razem do niczego nie doszło. Dodam, że podczas pieszczot i wszystkich innych podniecających sytuacji erekcja występuje, mam również regularne poranne erekcje. Podczas pierwszej próby penis opadł w trakcie zakładania prezerwatywy i nie szło go wprowadzić do pochwy. Za drugim podejściem w ogóle się nie podniósł. Nie wiem co robić, podczas gry wstępnej wszystko jest okej a kiedy pomyślę sobie, że mam przejść do rzeczy serce zaczyna mi walić jak młot i mimo starań partnerki wzwód nie występuje. Macie jakieś rady dla mnie ? Wydaje mi się, że ten problem związany jest z moją psychiką.

Gość duże niebieskie oczęta
jasne. Akoholu troszke :) wina np.

Gość Kuba2010
Chcemy aby ten pierwszy raz był wyjątkowy bez alkoholu. Teraz moja partnerka złapała mocnego doła i chyba ma do mnie pretensje o te problemy

Gość duże niebieskie oczęta
a co to za różnica czy wypijesz 2 lampki wina czy nie? Myslisz ze za 20 lat bedziesz z siebie bardziej dumny z tego powodu ze niczego nie wypiles? Prooosze Cie w seksie chodzi o to by było fajnie i by zabawa byla udana, a puki co sam widzisz jak bardzo Ci wychodzi......

Gość zimek
Po pierwSze to za bardzo to wszystko przeżywasz i prawdopodobnie boisz się sexu. To jest twój problem. A na samym początku to wybierzcie taką pozycję aby było dla ciebie komfortowa. To ułatwi ci to. A jeżeli nadal będziesz mial problemy z erekcją to musisz udać się do seksuologa bo innego wyjścia już nie ma.