Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk z poznania

dyskryminacja homoseksualistów w Warszawskim ZTM

Polecane posty

Gość patryk z poznania

bylem wczoraj w stolicy i to byl jeden z najgorszych dni w moim zyciu, normalnie jakas masakra nadajaca sie na strone zal.pl :O duzo podruzuje po Europie i nigdzie! ale to nigdzie nie zostalem tak potraktowany!w zadnym Europejskim miescie! nigdzie nie ma takiej homofobii jak w warszawie! gdy wsiadlem do zatloczonego autobusu oczywiscie nikt nie ustapil mi miejsca gdyz jestem homoseksalista, po kilku minutach jazdy postanowilem zwrocic uwage pewnej starej babie i powiedzialem jej zeby zlazila bo ja jestem homoseksualista i mi sie nalezy miejsce siedzace, wiecie co sie stalo? omal nie zostalem zlinczowany przez tlum! i to tylko za to ze postanowilem wyegzekwowac nalzne mi miejsce siedzace! musialem uciekac z tego autobusu na najblizszym przystanku :O w kolejnym autobusie oczywiscie dostalem mandat od kanarow :O a wiecie za co? za to ze jestem homoseksualistom! wsiadly kanary, ja im mowie ze nie mam ze jestem homo, pokazuje im legitymacje Zwiazku Gejostwa Polskiego a oni mi ze moge sobie w dupe legitymacje wsadzic i jak nie mam biletu to wypisuja mandat:O i wypisali! :O dostalem mandat za to ze jestem gejem:O dzis jestem w okropnym szuku po tych wydazeniach i chyba w poniedzialek pujde do psychologa bo nie moge dojsc po tym wszystkim do siebie :O

Gość julka19xx
dobre prowo, daję 5/10 na zachętę