Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łonda Szepard

Kto się zna dobrze na seksie niech wejdzie

Polecane posty

Gość Łonda Szepard

Przejdę do rzeczy. On jest dość wyposażony a ja najwidoczniej nie tak głęboka, żeby go pomieścić. Już trochę czasu próbujemy się dopasować i na tą chwilę mnie jakąś przyjemność sprawia tylko pozycja klasyczna, i nawet może włożyć do końca, na jeźdźca też, ale tylko jeśli jestem pochylona w jego kierunku, bo nie dam rady usiąść na wprost. I tylko te dwie pozycje są komfortowe. Inne bez fajerwerków. Najgorzej jest jednak od tyłu, to jest droga przez mękę, bo czuję jakby mi obijał żołądek, kręgosłup i wiele innych narządów. Wiem, że on to lubi i czasem wytrzymuję, ale potem przez 3 dni czuję że tam był. Jak nie wkłada mocno to z kolei jest tak dziwnie i dla niego i dla mnie, jakby się bawił..... Dla lubiących porady typu "wujek google prawde ci powie" uprzedzam, że szukałam, ale niewiele znalazłam. Dlatego pytam tu osób doświadczonych czy można coś zrobić, żeby móc wykorzystywać różne pozycje w takiej sytuacji?

Gość Łonda Szepard
najgorzej było, jak próbował mi wsadzić do dzioba i w ucho. o nosie nawet nie wspomne.... :/

Gość camerun
ja pewnie mam mniejszego, więc może się poruchamy? :classic_cool:

Gość Pad5
Sproboj 69,spirale,rozgwiazde,lyzeczke

Gość Pad5
zamiast łyżeczki możesz spróbować chochli do zupy. jak się zmieści to i jego pyton wejdzie

Gość Łonda Szepard
Widzę, że sami eksperci się wypowiedzieli ;) i mam swojego podszywa ;)

Gość Missimo
wyslij go na operacje przyciecia fiutka albo sama udaj sie na powiekszenie pizdeczki. w ostatecznosci codziennie wkladaj sobie reke do pizde i z czasem tak ja sobie rozjebiesz ze nawet i 2 penisy wielkosci twojego mena zmiescisz. jesli pomoglem daj lajka :*

Gość a ile masz latek
kupcie sobie pierścienie i niech sobie nałoży ze trzy lub więcej w zalezności od potrzeb i już jazda z całej siły .powodzonka

Gość pppiiipppiiimez
byc moze z zasem ci sie cipka roziagnie cwiczenie czyni mistrza

Gość znawczyniiiiiiii
zmierz głębokość swojej pochwy jakimś tępym trzonkiem na który nałóż prezerwatywę by uniknąć wprowadzenia bakterii. Jeśli długość jego penisa będzie zbyt duża, to niech na penisa nałoży tyle gąbki aż będzie wystawał penis który wejdzie do pochwy bez bólu dla ciebie.

Gość Maczu Z Piczu
weź tasak i skróć go o te kilka problematycznych centymetrów. Nie dziękuj ;p

Gość mozesz miec tyłozgiecie macicy
dlatego boli w wymienionych przez ciebie pozycjach

Gość Łonda Szepard
Poza beznadziejnymi odpowiedziami typu rozciąganiu sobie cipki jednak jakieś rady padły - wyobraź sobie autorze tej wypowiedzi, że już się rozciągła bo na początku nie szło w ogóle włożyć... Do innych, którzy coś wnieśli: jakie pierścienie ? szukałam kiedyś na necie czegoś takiego, ale nic nie znalazłam. Co do tyłozgięcia macicy lekarz mi nic o tym nie mówił, choć mam koleżankę, której to powiedzieli po wielu latach uczęszczania na wizyty. Czyli jeśli to mam, to nici z tej pozycji.....

Gość facet któy jeszcze jest
ja wiem o co chodzi... ale czy autorja jeszcze jest?

Gość facet któy jeszcze jest
tak masz tyło zgięcie...znam to od tylu lipa. z duzym ptakiem tez lipa, raczej nic sie nie da z tym zrobić, moze mniejszy fiut? lub zagięty w dół

Gość takijedenktoś
sposób jest taki, żeby nie wpychał go do końca

Gość Łondo Szepard......
Pendzior się zna, powinien wiedzieć!!!!!!!!!!!!

Spróbuj na łyżeczke. Pełna kontrola dla oboje. Możliwości wszelkich pieszczot.

Gość calineczka z małą szparką
ja mam to samo, mojego faceta członek też jest spory, i też mnie bolało,ale jakoś po paru razach juz mniej, i są takie dni w cyklu miesiączkowym kobiety, ze wchodzi caly,a są takie gdzie czuje ból i dyskomfort. Nie wiem co Ci poradzić,niestety

Gość Łonda Szepard
A czy wiesz jakie są to dni cyklu? Wiem, że kiedyś tak było, że faktycznie mniej odczuwałam, ale nie wiem w jakim czasie to było, bo potem były takie razy, że nie chcę o tym pamiętać. Mniejszy fi**ek..... nie chcę wymieniać tylko z tego powodu. Jednocześnie mam obawy, że on nie wytrzyma kiedyś tego, że nie może ze mną zrobić wszystkiego ;/ co o tym myślicie faceci ? frustrowałoby was to po dłuższym czasie prawda? Od tyłu nie wkładanie do końca jest trudne, bo jak próbował delikatnie, to jakby ledwie łaskotał, śmieszne to było po prostu. Na łyżeczkę jakoś nam nie daje satysfakcji, pewnie musielibyśmy poćwiczyć.

Od tyłu to jak robicie? Jesteś oparta na rękach, łokciach czy leżysz na piersiach?

Gość Łonda Szepard
Na rękach, czasem się też kłade.

Spróbuj się wyprostować, a facet niech Cię trzyma za piersi. Ty możesz jego za biodra lub pośladki.

Gość deskaaaaaaaa
zamów u stolarza deskę z dziurą na penisa, tak grubą by penis wszedł bez bólu dla Ciebie.. A jeśli idzie o dni w których narządy rodne są wyjątkowi rozciągliwe i przygotowane na przyjęcie penisa i spermy, to dni owulacji. Szyjka macicy tak się cieszy na spotkanie z penisem- seksem, że ssąc plemniki wsysa i tych parę za długich centymetrów penisa.