Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubię fryzjerów!

Podcinanie włosów

Polecane posty

Cześć wszystkim ;-) Tak jak w temacie jest napisane chodzi mi o włosy.. Zapuszczam od prawie dwóch lat ale moje włosy strasznie wolno rosną .. W ciągu tych 2 LAT włosy podcinałam dwa razy w tym raz sama w listopadzie 2012. Terz mam włosy które prawie,prawie są za piersi i podoba mi się ich długosc bo nigdy nie miałam jeszcze tak długich ale prócz długości nie ma w nich nic ładnego, nie układają się jestem wiecznie roztrzepana, grzywka jest nierówna - nie podobają mi się ale boję sie sciac bo zawsze scinają mi za dużo. Chciałabym 2no góra 3 cm i leciutenko pocieniowac i podciac grzywkę tym bardziej ze za dwa tygodnie mam uroczystosc rodzinna i chcialabym ladnie wygladac.. ŚCIĄĆ CZY NIE?

Nikt nie umie doradzić ?

Gość decubal jest na
jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość tralala xxx
Tez nie lubie fryzjerów ,choc sama nia jestem :P Rozumiem Ciebie doskonale by miec ładne zadbane włoski i zeby szybko ci rosły polecam siemie lniane mowie serio 2 x dziennie po łyzce stołowej zaparzac do szklanki i pic .Jesli nie lubisz pic to polecam zmielone i do kanapek lub zupki, ale na swiezo musza byc zmielone nie kupuj gotowego zmielonego bo ono nie ma juz cennych wartosci .I tak 3 mc potem przerwa zobaczysz bedziesz zadowolona a fryzjerowi powiedz stanowczo ze ma byc 1- 2 cm nie wiecej i to z grozna mina :)

Gość Izaa. =)
Jeżeli masz osłabione włosy to jak najbardziej polecam serię szamponów, odżywek i płynów SEBORADIN. Stosujesz (chyba) 3 tygodnie, a potem tydzień przerwy. Wszystko masz napisane na opakowaniu. Taka buteleczka kosztuje ok. 20 zł i powinna spokojnie wystarczyć na okres 3 tyg. Bardzo polecam, włosy wyglądają na zdrowsze i piękniejsze. ; )