Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zróbcie tak jak w Rumunii

Jak tanio dzwonić za granicę? Pomocy!

Polecane posty

Witajcie, moja dziewczyna wyjechała za granicę, dołączę do niej za kilka miesięcy, jednak teraz mam kłopot. Mam umowę na telefon, abonament w Orange i nie mam w pakiecie minut na Europę. Co powinienem zrobić by móc dzwonić taniej?

Super, dzięki;)

Gość Upiorny 4
Upiorne to, ale 29 gr za 30 min. :-) Więc, myk, myk...

Gość smarti
znalazłam w sieci opcje darmowego dzwonienia z komorki na telefony stacjonarne i komorkowe za darmo do wybranych krajow. usługa nazywa sie alenumer.pl, glownie chodzi o to, ze laczymy sie najpierw jak pisza na ich stronie z numerem dostępowym 2222 8 2040, jeżeli mamy bezpłatne minuty do sieci stacjonarnych, również nic nie placimy. Jeżeli nie mamy bezpłatnych minut na telefony stacjonarne, to jedynym wydatkiem będzie koszt połączenia z numerem dostępowym, zgodny z taryfą operatora. Usługa zapowiada sie ciekawie, tylko czy ktos z was korzystał z takiej usługi? nie chce miec potem extra rachunku ;/

Gość benjamin_polesiak
ja korzystalem korzystam i bede korzystal z alenumeru - nie martw sie i nie obawiaj - to zadna sciema.ja nic nie place za polaczenia do uk, a jak czasme mam zadzwonic za pieniadze gdzies indziej to i tak pobiera mi bardzo male kwoty.