Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkand\fln

Najpiękniejsze perfumy......

Polecane posty

Gość lkand\fln

jak znalezc naprawde ladny zapach, czasem jak kogos zapytam czego uzywa i wacham to w sklepie to jest zupelnie inny, wiem ze na kazdej osobie zapach bedzie inny tych samych perfum, ale narazie bardzo fajny to Lacoste-zolty, Stella Mc Cartney-Stella, ale byly okropne, moze ktos poradzi ktore sa fajne, jakich uzywacie i czy czasem ludzie was pytaja, mnie czasem ktos pytal jak pachnialam Lacosta-żółtą

Gość lkand\fln
rozgryzłam czosnek i to jest moj najlepszy zapach🖐️

Gość ja sie boje wszsytkiego
ja używam zwykle tanich perfum :( z lepszych mam tylko Amor amor, a używam bardzo oszczędnie, na co dzień kupiłam perfumy Halle Berry. Marzy mi sie piekny, zniewalający zapach, ale jak taki znalezc? nie chodzę do perfumerii :(:( raz tylko pewien mężczyzna zapytał, czym tak pięknie pachnę, a były to pożyczone perfumy koleżanki Gucci Rush. I tyle :(

Gość zielony knotek
ja też polecam czocha :)

Gość z tanszych zobacz:
z COTY: pret a porter zwykły biały chanson deau A z droższych: nie az tak drogie bo na te drogie to mnie nie stać. Sonia rykiel przypadkiem kupilam cudny ! pret a porter models by look JO Jennifer Lopez z długa cieńką szyjką nie znam dokladnie nazwy szczegółowej są i drogie duzo lepsze ale nie mam zamiaru płącić tyle za perfumy.

Gość czech girls
To o czym niektore z was pisza, np ta Jennifer Lopes, to nie sa perfumy! Czy wy chociaz wiecie co to sa perfumy? To co uzywacie to wody perfumowane albo wody toaletowe. Ludzie... :o

Gość kobieto nie zajarzylas ze
chodzi o zapach a nie o marke????? jak ja nie lubie takich co czepiają sie nawet ze klawiatura od laptopa nie taka jak trzeba...:)

Gość TY czech girls lalusiu
pierdzielona, forum nie dal takich wysoko uniesionych dup jak Ty ! Nie czepiaj się szczegółów, na perfumy to stać tych co mają sporo kasy my na wody perfumowane tez mówimy perfumy, won stąd !

Gość bgfhgfh
bardzo wiele osob pyta się mnie czym pachnę, moje ulubione perfumy to Guerlain l'instant magic. skomplementowała mnie teściowa, dwie koleżanki, sąsiad w windzie i ostatnio kolega w pracy

Fajne są też Bruno Banani Woman Dziewczyny wpisujcie jakieś fajne perfumy na wiosnę lato

Gość kuzellerra
Najjjjpiekniejszy zapach na dzień to chanel chance !!! Równocześnie słodki, świeży, subtelny...podrobka z firmy "fm" kosztuje 30 zł i cały dzień pachnie, a jest identyczna jak orginał . Serio!:)

Szukam co jakiś czas nowych zapachów i mam słabość do perfum :).Jednak najukochańsze to: -Nina Ricci "Nina" -tradycyjne L'eau Par Kenzo -oklepane ale uwielbiam :) - Hugo Boss "Nuit"

ostatnio kupiłam 'flora glamorous magnolia' od Gucciego - idealna na lato oraz manifesto od ysl - bardzo zmysłowa :classic_cool: polecam :)

Gość wielbicielka. piotrusia.
jeśli lubi ktoś ''ciepłe'' zapachy to powinien mu się spodobać kashmina touch max mary, a jeśli letnie orzeźwiająco-ciepłe to zielona herbata elizabeth arden, teraz mam oba i podobają mi się niesamowicie ktoś wyżej napisał o chanel chance, są śliczne!

Gość czech girl
buahahah bo jak uzywam prawdziwych perfum to jestem paniusia co debilko? :o Mozesz mnie cmoknac w cztery litery :D To tak samo jakbym jakis szajs ze stadionu za 10 zl nazwala perfumem, bo przeciez pachnie no nie? :o kuzwa jakie tu debilki siedza :o

Gość czech girl masz racje
zgadzam sie z Toba :-O dla mnie najpiekniejszy perfum to Girgio Armani Sensi = 250 euro

Gość ja uznaję tylko piżmo
fascynuje mnie od wczesnej młodości zawsze wyszukuję perfum z tą nutą, do tego szczypta wanilii, drzewa sandałowego i jest mega zmysłowo

Gość czech girl
Wazne, ze widze roznice pomiedzy PERFUMAMI a woda perfumowana lub woda toaletowa. To cy duzo osob tu wymienila to zwykla woda toaletowa. To nie ma nic wspolnego z PERFUMAMI!!! :o :o :o

Gość nie lubię pieniaczy
te, czech 'gil' nie ciskaj się tak, idź zwyzywać od kretynek matkę, pisząc PERFUMY wszyscy piszą to pewnie UMOWNIE, nie pomyślałaś o tym??? co???

Gość pennyyy
angel :-)

Gość gryzonikus
D&G l'imperatrice. Bardzo zmysłowe, nie duszą.

Gość gość
jak szukasz markowych perfum w dobrej cenie to polecam www.perfumeria.in

Gość gość
ja uwielbiam avon perceive

Gość natka777
Powiem Ci tak, nie ma bata na Arabian Oud. Ostatnimi czasy wykorzystuję zapach Nagham i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Szczegółowe informacje znajdziesz na www.arabianoud.pl , jednakże nie ma najmniejszych powodów, żeby się jakkolwiek bać wyboru tych zapachów. Z serca polecam.

Gość gość
Markowe edp i edt kupicie na odlewkiperfum.pl. Pojemność tyle ile chcecie, w rozsądnej cenie, szybka dostawa. Korzystam od ub. roku i jestem mega - zadowolona.

Gość gość
Ale tych z avonu też czasem używam. A co...