Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konradzonaty

niezadbana zona

Polecane posty

Gość konradzonaty

czy sa tu faceci ktorych zona nie dba o siebie, nie myje sie codziennie itd ? moja nie zwraca uwagi co na siebie zaklada zwykle jest to rozciagniety dres,wtyd sie z nia pokazac, ma spora nadwage,strasznie sie poci w lecie,w dodatku sam musze dbac o dom

Gość konradzonaty
nigdy tez sie nie maluje,ostatnio sie to zdarzylo na swieta, nie pociaga mnie juz

Gość zlodowacenie nadchodzi :P
Powiedz jej to,tylko nie tak perfidnie,ze np."smierdzi" Tylko delikatnie,swoja droga gdyby mi moj maz cos takiego powiedzial,gdyby zwrocil mi uwage,ze powinnam sie czesciej myc spalilabym sie ze wstydu.Nie wyobrazam sobie tego jak mozna sie zaniedbac az do tego stopnia :(

Gość sldd
powinno byc - zaniedbana, baranie x i pisz wprost ze ta zona jestes ty,spasiona swinio

Gość rozwódka...
masz z lekka przesrane... może kup jej jakąś bieliznę?

Gość konradzonaty
powiedzialem kiedys ze powinna przejsc na moj tryb zycia (chodze na silownie rower zdrowo sie odzywiam)to byla awantura

Gość konradzonaty
co to da jak i tak nie zalozy ubiera tylko stare szmaty

Gość konradzonaty
doradzcie cos w czerwcu mamy isc na wesele do mojej rodziny, zastanawiam sie czy nie pojde sam

Gość magda_3556wawa
to jak jej powiesz ze co 'kochanie nie idziesz ze mna na wesele' bo co?

Gość zlodowacenie nadchodzi :P
Wiesz co? wez powywalaj jej wszystkie te porozciagane szmaty i kup jej nowe,puki co w jej dotychczasowym rozmiarze.No i niesttey pogadac z nia musisz postaw wszystko na jedna karte,rozmowa latwa na pewno nie bedzie,ale skoro ja kochasz to zawalcz o nia,a jesli juz Ci na niej nie zalezy to lepiej odejdz zanim bedzie za pozno,w koncu Tobie od zycia tez sie cos nalezy.

Gość konradzonaty
to nie jest latwe, obrazi sie na mnie i juz sie nie odezwie,ona woli siedziec zamknieta w domu,wychodzi tylko do warzywniaka, zawsze taka byla i jej nie zmienie

Gość konradzonaty
ja za to jestem piękny i pachnę perfumą za 300 zł, a wyglądam jak młody arnold schwarzenneger