Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfvgbfds

Czy wyznacznikiem kobiecej urody jest powodzenie ??

Polecane posty

Gość asdfvgbfds

jw.?

Gość ninnnaaaa
wydaje mi sie ze tak dlatego ze ladna kobieta zwraca uwage mezyczyzn poprzez podryw

Gość oczywiscie, z tym ze bywaja
kobiety uznawane za ladne przez inne kobiety a za brzydkie przez facetow, dla kazdego sie liczy co innego, facetowi nie przeszkadza szpetny pieprzyk w centrum twarzy, garbaty nos, niski wzrost czy male oczka, za to odpychaja krotkie nogi, nie taka jak trzeba figura czy male usta

Gość prawda, ja sama nienawidze
pieprzykow na twarzy, po ich usunieciu wygladam o wiele lepiej, tak uwazam, z tym ze powodzenia mi to nie zwiekszylo jednynie poprawilo urode

Gość fdsd
w pewnym stopniu tak :P

Gość florecita
Sadze,ze nie znam wiele koboet ktore powodzenia nie maja ,a sa ladne

Gość tra lalala tra lalal
ja uważam się za brzydką dziewczynę, zawsze porównywałam się z moją kuzynką : ona wysoka, szczupła, zawsze ładnie ubrana , ogólnie ładna dziewczyna, a ja zakompleksiona , może karłem nie jestem, ale wydaje mi sie, ze mogłabym być szczuplejsza ,... mimo to ja zawsze miałam faceta, ogolnie duzo osob sie mną interesowało , a na nią odziwo nikt nie zwracał uwagi.. o co chodzi ?? :O

Gość dqdqwdqwdqdwqd
tak. u obcych osób jest wyznacznikiem np w klubie czy na wakacjach. Ja nie ubieram sie wyzywająco , nie jestem jakaś bardzo śmiała ,a mam powodzenie

Gość cfghjmkjgf
w kluabach czetso faceci nie pdochodza do ladnych bo sie po prostu boja ze zostana odrzuceni

Gość dqdqwdqwdqdwqd
zaraz powiecie ,że to zalezy od charakteru ,ale wcale nie bo przecież skąd zuelnie obce osoby co widza nas pierwszy raz np na imprezie moga wiedziec jaki mamy charakter kryterium urody kobiety jest to jak często słyszy od obcych osob ( bo tacy są bezstronni) komplementy i jakie ma powodzenie wśród nowo oznanych facetów ( bo ci co znaja ja od dawna to juz sie moga tez kierować charakterem ,a obcy nie)

Często jest tak, ze na początku piękna kobieta przyciąga wielu mężczyzn bo przecież każdy chce mieć piękną kobietę. Jeżeli jednak po bliższym zapoznaniu się z nia okazuje sie ze ona nie pasuje z charakteru do kogoś to on z niej rezygnuje.

Gość dqdqwdqwdqdwqd
cfghjmkjgf - bzdura ,podchodzą właśnie. Faceci najczesciej podchodza do kobiety własnie w miejscach rozrywkowych jak klub czy wakacje ,czy wyjazd integracyjny

Gość dqdqwdqwdqdwqd
* czy NA wakacjach miało być :P

Gość vgbhnjmhgfdfg
Moim zdaniem nie ejst faceci boja sie ladnych kobiet

Gość dqdqwdqwdqdwqd
no tak najlatwiejsza wymówka brzydkich kobiet ,że faceci sie boja tych ładnych... takie prawo naturu ,że bardziej atrakcyjna samica ma większe powodzenie :P

Gość aleeee jaajaja
czyli do mnie podbijają na imprezach bo jestem brzydka ? :P

Gość fghjklkgfdsfghj
aleeeee jajaaaaaaaaaaa ZDECYDOWANIE:)

Oczywiście, że tak. Ładną dziewczynę będą ciągle podrywać. Widzę to po moich kumpelach. Non stop, a to sprzedawca w sklepie zagada, a to chłopak jakiś w sklepie, a to ktoś na imprezie. Jak dziewczyna jest ładna i wygląda na miłą, to faceci do niej lgną.