Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony nex

Miły i dobrze wychowany facet? Kobiety uważają, że to niemęskie!

Polecane posty

Gość fdsfsdfsd
porządni mężczyźni narzekają, że są sami a kobiety narzekają, że nie ma porządnych mężczyzn heh paradoks

tyle czyli ile? To było zawsze, tylko nie mowiło sie o tym głosńno

jak ktoś mądrze napisał wcześniej - bycie miłym i porządnym to nie wszystko ;)

Gość kobiety chcą zostawać
samotnymi matkami dlatego nie wybierają porządnych mężczyzn. Taka moda już w stanach jest na samotne macierzyństwo. A najłatwiej zostać samotną matką wybierając dupka niedojrzałego. Porządny mężczyzna nie porzuci z dzieckiem czy w ciąży.

Gość wszystko się pomieszało
wcale nie trzeba być zgwałconą albo samotną matką żeby docenić porządnego faceta :O ja mam 20 lat i nigdy nie wymagałam żeby mój facet był imprezowiczem a wręcz przeciwnie! Sama nie chodzę na imprezy to by do mnie nie pasował klubowicz.Poza tym mam inną definicję zabawy,moja zabawa nie wyklucza odpowiedzialnośći ;) a puszczanie sie w klubach to dla mnie żadna zabawa i szaleństwo. I nie ma w tym nic ciekawego ani fajnego dla mnie. Imprezowicz musiałby mi udowodnić,że jest mimo wszystko odpowiedzialny i porządny,żebym zwróciła na niego uwagę. Chciałabym mieć jednego mężczyznę na całe życie,nie w głowie mi przelotne znajomości "dla zabawy" także już teraz szukam rodzinnego i odpowiedzialnego. Wprawdzie nie mam łatwego życia i na swój sposób dostałam po dupie,ale czy ja wiem czy ma to związek z moim myśleniem o związkach? zawsze byłam romantyczna i odrealniona może po prostu porządni mężczyźni szukają kobiety wśród imprezowiczek i stąd ich poglądy,że kobiety szukają imprezowiczów..