Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

chciałam wejść w krótkoterminowe posiadanie faceta

Polecane posty

obojętnie kogo, byle był przystojny, fajny, wesoły... sama nie wiem.. no waham sie czy w ogole chcę czy potrafię? a teraz poznałam takiego jednego, ale napalać sie nie bede, bo nie wiadomo co to za jeden :classic_cool:nikt nie budzi mojego zaufania :(

Gość kobiety to anioły
a czy jest Pani w stanie wypełniać swoje zobowiązania?

Gość Pochód pierwszomajowy
A co mu w zamian za to dasz?Doopy?

jakie kurna zobowiązania? :D chcę burzliwego romansu zakończonego skandalem albo śmiercią :D w dodatku skończyła mi się kreda...nie wiem co teraz bedzie :(

i czytanie przebywających tu facetów doprowadziło mnie do stanu w jakim teraz jestem a mianowicie do skrajnej niechęci do samców :( :O

Gość facet któy jeszcze jest
romans? hmmm no moze by sie dało coś załatwić ;D

Gość kobiety to anioły
no i nawet tytuł tego tematu dobitnie o tym świadczy

Gość candidatto
seks wchodzi w grę?

Czkawka....a czy ty jesz kredę?

:D:D:D:D

jem kredę, ale właśnie mi się skończyła! :( od lutego 2012 zjadłam już dwa opakowania po 50 sztuk każda ;( czy seks wchodzi w grę to jeszcze nie wiem, zwykle gdy mam na to szansę to przerażam się i uciekam :( mam kompleks Dafne :(

Gość Lafibrarrrt
Pica[ z łac.-sroka,tu jako synonim niewybrednego apetytu]- (łaknienie spaczone) zaburzenie polegające na występowaniu apetytu na przedmioty niebędące żywnością (np. ziemia, kreda, węgiel) lub ogromny apetyt na rzeczy, które są w pewnym sensie żywnością, takie jak nieprzetworzone składniki żywności (np. mąka, surowe ziemniaki, skrobia). Aby uznać tego typu zachowania za zaburzenie, muszą trwać przynajmniej miesiąc w wieku, w którym próbowanie jedzenia ziemi, błota itp. jest uznawane za niedostosowane do poziomu rozwoju człowieka. Obserwuje się je u wszystkich grup wiekowych, ale najczęściej u kobiet w ciąży i u małych dzieci, zwłaszcza opóźnionych w rozwoju, wśród których jest to najbardziej rozpowszechnione zaburzenie odżywiania. Wówczas rozpoznawane jest jako pica u niemowląt lub dzieci (ICD-10 F98.3). Łaknienie spaczone może się także wiązać z chorobami organicznymi mózgu lub histerią. W przypadku ekstremalnych form, jest uważane za dolegliwość medyczną.:classic_cool::classic_cool:

Gość Lafibrarrrt
Kompleks Dafne u kobiet postawa niechęci do mężczyzn, seksualności, brak potrzeby miłości w związku heteroseksualnym. Mitycznym prawzorem jest nimfa Dafne, córka Gai i Penejosa. Była rozmiłowana w polowaniach; stała się symbolem niedostępnej miłości i dziewictwa. :classic_cool::classic_cool:

Gość problem polega na tym
że ŻADEN FACET NIE ZECHCE WEJŚĆ W KRÓTKOTERMINOWE POSIADANIE CIEBIE. A TYM BARDZIEJ DŁUGOTERMINOWE :D

mąki bym nie tknela ani ziemniakow surowych :O może mam histerie? albo coś z mózgiem...nie wiem czemu mnie ta kreda tak uzaleznila,kiedys probowalam palic,ale nie mogłam się w to wciągnąć... a kreda...urzekła mnie bardziej niż alkohol ;)

Gość goldennnnnnn
Ja w kontekście tego wyżej opisanego "kompleksu"mogę napisać,że coraz częściej obserwuję to u kobiet.Wiele młodych kobiet to ma tylko z tym zastrzeżeniem,iż nie tyczy się to niechęci to miłości samej w sobie tylko do seksu i kontaktów tego typu z facetami.Wygląda to tak-laski wyglądają jakby chciały sexu ze wszystkimi-[makijaż,strój,zachowanie,mimika,gesty i choy wie jeszcze co]a jak przychodzi co do czego to są jakieś takie zyebane...niechętne.....małomówne i tak dalej,i tym podobne.Kurffa coraz częściej to zauważam.I to irytujące jest na swój sposób....takie enne.

Gość ROMEK WYWAR
brzydze sie lochami :o fuuj

prowokatorki, kusicielki, może i denne czy ja wiem? dobrze,że nie puszczają się z każdym...ja np. sie boje ludzi i bliskosci, wiec nie mogłabym obcować płciowo :O jest to dla mnie nierealne

być może wkrótce jak dobrze to rozegram stanę się szczęśliwą albo i nie - posiadaczką najnowszej konsoli facet 2.0 oczywiscie z dżojstikiem bez tego czegoś :classic_cool: teraz pozostaje kwestia rozegrania :D

Gość Wawer24
przynudzasz a tak w ogóle to spier­dalaj stąd bo nikogo nie obchodzą te pierdy

Gość Pan Vulgo databank
Prowokatorki i kusicielki?Tak by pewnie chciały żeby je nazywać.Prawda jest jednak smutna.Kobiety w ten sposób leczą swe kompleksy.Czują się silne dzięki poczuciu możliwości odrzucenia mężczyzny jaki jest nimi zainteresowany.To się bierze z faktu,że albo były traktowane w przeszłości jak szmaty albo bierze się to w przypadku kobiet młodych z zaburzeń osobowości jakie coraz częściej indukują u ludzi media.Niestety.Dla mnie takie zachowanie nie ma sensu.Albo się idzie wybrać kogos kto nas interesuje w danym miejscu i czasie albo nie wysyła sie żadnych seksualnych sygnało.Proste kurwa.A gówniary są jakieś zyebane w dzisiejszych czasach.Noszą się na spotkania,wypady,imprezy czy koncerty jak zwykłe dziffki wcale nie chcąc nawiązywania kontaktów seksualnych w danym momencie.Potem sie dziwia ze sa zaczepiane przez facetów i nadaja na facetów jacy są porąbani i tylko myślą o jednym.Po chuj ja się pytam?Po co?No właśnie.I tu dochodzimy do jedynej logicznej konkluzji.Albo stoi za tym nieciekawa przeszlość albo zniekształcona przez ogłupiające media,psychika.

Pan Vulgo masz absolutną rację, mam taką koleżankę co chodzi na obcasach (12cm) + miniówki, wulgarny makijaż a potem sie dziwi że każdy ją chce do lozka ciagnac (zaden nie oferuje jej nawet randki :D ) nie popieram takiego zachowania, kiedys sie doigra :) z tymi kompleksami...ale też zabawa, zabawa... ludzie lubią się bawić ludźmi...