Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darunia1069

Głodówka start 04.05.2013 KTO ZE MNA ?

Polecane posty

Gość Darunia1069

Nigdy nie mialam silnej woli, ale teraz chce sie zmienic. Chce troszke schudnąć,a przy okazji oczyscic organizm. glodowka to jedyny sposob na schudniecie w moim przypadku, bo tylko to na mnie dziala i nie mam po glodowkach jojo. KTO SIĘ PRZYŁĄCZY??

Gość Jul59
Ja własnie jestem juz 4 dzien na głodówce:) Jeść mi sie nie chce chociaz oczy patrza:D od wczoraj plecy mnie zaczely bolec mam nadzieje ze po głodówce cos sie wyleczy:) Najgorszy był 1 dzien śmietnik w głowie ciagle mysli za i przeciw ale wytrwalam i mysle najpierw o 10 dniach. Jak dobrze pojdzie zrobie z 16 a najlepiej bym chciala z 25 dni zeby przejsc ten drugi przelom kwasniczy. Jak do tej pory w zyciu dotrwalam do 16dni i chce to przebic ale nie koniecznie za tym razem:) zobacze jak sie bede czula a raczej jak mi głód pozwoli:D

Gość Darunia1069
Zazdroszczę silnej woli i wytrwałości. Ja najdłużej wytrzymałam 4 dni, mam nadzieję ze tym razem się uda. A ile ważysz?

Gość gosia00
ja tez chce przejsc na glodowke, przygotowywalam sie do niej kilka dni juz i mysle ze dzis to bedzie ten dzien:p

Gość Olcia Dubicka
głodówka to błędne koło, droga bez wyjścia. Jak już schudniesz to tylko z wody z organizmu i z mięśni a to najgorsze odchudzanie. To mięśnie spalają kalorię a jak spalisz mięśnie to będziesz miała jeszcze mniejsze spalanie i szybciej będziesz tyła w przyszłości więc jaki w tym sens. Ja też tak kiedyś myślałam że to jedyny sposób ale szybko się przekonałam że to najgorszy sposób jaki może być. Obecnie stosują zdrową dietę, produkty jak najmniej przetworzone i do tego tabletki odchudzające polecane przez kobietę której się opiekuję dziećmi Forever Slim, można je kupić na allegro a ja pierwsze opakowanie dostałam od niej w prezencie ;) To właśnie ona zaraziła mnie zdrowym nieodżywianiem i teraz już po 2 miesiącach odchudzania 18 kilogramów mniej ;) Bez żadnych głodówek i męczenia się a przede wszystkim zdrowo ;)

Gość Optymistka :D
Ja zaczynam od dzis, :)