Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2013 materialne macie takie ? moje to kawałek własnej trawy w zestawie z małym domkiem z bali gdzieś nad jeziorem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własne m w miescie ii Napisano Maj 3, 2013 dobra praca w końcu zdrowie i świety spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety to anioły Napisano Maj 3, 2013 lot w kosmos...reszta jest absolutnie w moim zasięgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Maj 3, 2013 materialne to posiadać własną hacjende z basenem, hodowlę koni rasowych i jakiś wypasiony klub, a nie wiem czy materialne jest też wyjechanie do Australii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość materialne... Napisano Maj 3, 2013 nie mam takich nie mam żadnych marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość temka0000 Napisano Maj 3, 2013 Marzę o pracy. Wstyd mi przed ludźmi,że nie pracuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaj Lusesito Napisano Maj 3, 2013 dawno cię nie było! A co do tematu - chyba nie mam takich marzeń.... Jakoś rzeczy materialne nie są dla mnie aż tak ważne, a w dodatku zawsze mogą się spełnić :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halabalaaaa Napisano Maj 3, 2013 Materialne-dziwne,ale nie mam. Niematerialne-małe szanse,ale nie o tym topik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trezba w lotto grać Napisano Maj 4, 2013 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbieram Ślimaki 2 Napisano Maj 4, 2013 Kurde nie wiem. Może zwiedzenie całego świata? Będe zadowolona gdy uda mi sie chociaz polowe. :) Ale tutaj też czas jest ograniczeniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TurTel Napisano Maj 4, 2013 Nie ma takiego materialnego, którego bym nie spełnił, toteż nie mogę czerpać radości z posiadania takowych marzeń, eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko loko Napisano Maj 4, 2013 własnie, dawno Cię nie było mam, ale wierzę, że się spelnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach