Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona wiewiórka

Jaki stanik polecacie do karmienia?

Polecane posty

Gość czerwona wiewiórka

Jakie staniki nosiłyście podczas karmienia? Ja nie chcę żeby mi biust opadł i się rozjechał więc zamierzam nosić tak jak dotychczas usztywniane, żeby biust się dobrze trzymał i nie przeciążał. Oglądałam specjalne staniki do karmienia i moim zdaniem nie spełniają swojej roli, są miękkie, nie podtrzymują biustu.

Gość adasdwer
ja miałam z firmy cariwell, ale też miękki, do usztywnianych wróciłam po zakonczeniu karmienia

Gość zonaKraka
Ja miałam Alles, nie najwyższa półka ale wystarczająco porządne, przymierzyłam w stacjonarnym a kupiłam na Allegro bo taniej. Normalne, z fiszbinami, dół miseczki trochę sztywniejszy. Takie miękkie do spania miałam, faktycznie nie trzymają biustu, a właściwie o tyle o ile no i wkładkę miałam do czego przyczepić.

Gość cóż......
Ja na początku, zanim laktacja się unormowała miałam bez fiszbinów bo raz,że piersi ciężkie i bolesne to większe przynajmiej o rozmiar , potem nosiłam już z fiszbinami miękki. Kupiłam dobry, polskiej firmy i ładnie podtrzymywał piersi.

Gość bo dobry stanik do karmienia
Nie kosztuje 30zl tylko 150 I wiecej. Taka np. FREYA ma porzadne ramiaczka, nie rozciaga sie I trzyma biust na miejscu, mimo ze nie ma fiszbinow I zadnych usztywnien. I wyglada jak ladny stanik a nie namiot na mleczarnie :)

Gość SYlwiaFlflflf
Ja mam kilka sztuk Biustonoszy BabyOno do karmienia, miseczki się wygodnie odpinają i cenę mają bardzo przystępna:)

Gość gość
ja polecam polskiej firmy mizet, można znaleźć na allegro. bardzo wygodny. no ale jest bez fiszbin i nieusztywniany, bo ponoć fiszbiny mogą spowodować ucisk na te kanaliki mleczne i doprowadzić do zapalenia piersi...tak mi położna mówiła na szkole rodzenia.

Gość gość
ja nosiłam Freya Rosalie do karmienia

Gość gość
Miałam kiedys canpola -porażka rozciągnął się strasznie i nie podtrzymywał wcale.

Gość Lidaaaa
Nie polecam tych zwykłych bawelniakow,rozciągają się a biust nie ma w nich solidnego oparcia. Ja miałam karmnik Ewy michalak,wydatek spory,ale dzięki niemu mój biust nie opadł. Bawełniaka używałam na noc.