Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

DWA pytania do Singli /osob pojedynczych:

Polecane posty

1. czy jesteś singlem z wyboru czy dlatego, że tak wyszło/ że nikt Cię nie chce, albo chcą Cie tacy których Ty nie chcesz? 2. kiedy ostatnio czułeś/aś się samotny? ja zaczę : 1. nie wiem czy z wyboru czy nie,ogólnie jest mi dobrze samej 2. w listopadzie jeśli ponad pol roku nie czuję sie samotna to coś jest ze mną nie tak?

Gość no są są np.ja :(
1.chca mnie tacy ktorych ja nie chce 2.dzis

Gość i lose myself tonight
1. nikt mnie nie chce 2. dziś

Gość love like blood
1. chcą mnie tacy, których ja nie chce, a jak się znajdzie jakiś którego zechcę to się okazuje, że psychol 2. codziennie ale to raczej z powodu nieposiadania żadnych znajomych a nie konkretnie faceta, za facetami jakoś nie tęsknię 🖐️

Gość Zolza jestem i dobrze mi
1. Sama jestem bo tych co mnie chcą ja nie chce i na odwrót 2. Zawsze wieczorem czuje się samotna ...a weekendy są przerąbane

Gość kafeteryjnaa
1. nikt mnie nie chce 2. dziś

Gość fffgg
1. trafiam na samych idiotow wiec znajomosc koncze z nimi dosc szybko :) 2. nie pamietam.. ogolnie tez calkiem ok czuje sie sama, choc i zdarzaja sie takie chwile ze jest mi z tym zle.. nieczesto ale zdarzaja sie :)

Czyli większość z Was jest normalna... z jednej strony współczuję,bo samotność jest bardzo ciężka i przygnębiająca a z drugiej zazdroszczę, bo to jednak jakieś takie ludzkie. Sama czuję się jak skamienielina. Nie mam potrzeb emocjonalnych. Chociaz może to dobrze? jak radzicie sobie z samotnoscia? może alkohol?

Gość pilnuj rzeczy, zaczną ginąć
1 czy z wyboru, czy tak wyszło, nie szukałem nikogo 2 nie lubię z kimś przebywać, w pracy też wolę robić sam