Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o imieniu Samuel?

Dzisiaj we wiadomosciach na polsacie pokazali chlopca i mial na imie Samuel,

Polecane posty

co myslicie o tym imieniu? miasto jakies male na lubelszczyznie, uboga drewniana chatka,ale rodzina nie wygladala na patologiczna, chlopiec wygladal zdrowo, normalnie, a jednak dalibyscie takie imie dziecku? czy to polskie imie? mi sie kojarzy z czarnoskorym (nie jestem rasistka) ale nie pasuje mi jakies takie imie dla Polaka o jasnej karnacji, a jeszcze byla babcia o imieniu Kwiryna, tym razem juz we Warszawie ja pokazali na temat dnia 3 maja... fajne imie? nigdy takiego nie slyszalam.

Gość 5tyfhfhfj
w tym kraju wszystkim bedzie sie kojarzyć z Żydem

To raczej nie jest polskie imię, mi się podoba.

Gość a tu kilka slow o tym imieniu
SAMUEL Szemu-el- niech Bóg wysłucha. Mężczyźni o tym imieniu są jak kasztan; kolczasta łupina ukrywa tajemny owoc. Zrównoważeni, zdolni do wyrzeczeń, dyskretni, niepodatni na wpływy otoczenia. Nigdy nie unosi się gniewem czy raniącym słowem. Przynoszą otoczeniu miłość, pozbawieni egoizmu, nie rzucający się w oczy. Pochodzenie:hebrajskie

Gość mnie się nie kojarzy z
Murzynem :-D raczej z jedną z moich ulubionych biblijnych historii. Ładne imię.

dlaczego sie nie daje imion starych a zapomnianych? np . ta Kwiryna mi sie spodobala ;) tyle,że to była starsza pani... kiedyś poznałam chlopaka o imieniu Emanuel... coś okropnego a i chłopak był zdziwaczały... heheh kolczasta łupina dobre :D