Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OTO MOJE WYKSZTAŁCENIE

MOJE CV - Moje świetne wykształcenie i brak pracy

Polecane posty

MOJE CV WYKSZTAŁCENIE: 2010-2012 Prywatne studia magisterskie: Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 2006-2010 Prywatne studia licencjackie: Kulturoznawstwo 2003-2006 Prywatne Liceum w Krakowie DOŚWIADCZENIE: -01.06-30.09.2012-Praca na produkcji UMIEJĘTNOŚCI: -Komputer MS OFFICE, WORD, EXCEL CECHY OSOBOWE: -Asertywna -Kreatywna -Uczciwa -Inteligentna -Przedsiębiorcza -Sprytna -Ambitny -Ładna ZAINTERESOWANIA: -Telenowele -Piosenki -Szybkie samochody -Biżuteria -Kosmetyki -Moda -TELEFONIA KOMÓRKOWA Wymagania: 2800 na ręke, wprowadzanie danych do komputera praca od 9-17 żebym miała jeszcze czas na chodzenie po sklepach z ciuchami i na wyjście do kawiarni z koleżankami.

Gość dzieki nie moge
'moje swietne cv' w temacie to ironia? chyba tak

Gość zielony knotek
na pewno ironia bo cv za dobre nie jest

Gość Szopen
zaraz się zesram

Nie ironia, nie wiem nawet co by można było mojemu cv zarzucić :( :(

Gość widać, że wykształcenie to se
kupiłaś a nie zdobyłaś. Jesteś co najwyżej dobrym materiałem na leminga i nic więcej.

Gość dzieki nie moge
no i te zainteresowania, od razu widac, ze ma sie do czynienia z jakas dziunia. ja w ogole nie mam zainteresowan w cv (mam 4 stronnicowe cv i nie zmiescily sie)

Gość zielony knotek
o to chodzi że się nie wyróżniasz niczym typowy robol szukaj swojego celu zawodowego w życiu i dąż do niego

Gość dzieki nie moge
cechy osobowe - LADNA lol :D eee ten temat to zart, na pewno :P

Gość nie wiem czy sobie jaja
robisz czy ty tak na powaznie... Ale jeśli na POWAŻNIE, to zacznij od napisania DOBREGO cv. Tak na szybko, co od razu rzuca się w oczy, to PRYWATNE, które od razu sugeruje, że KUPIŁAŚ dyplomy. Wywal to i napisz po prostu: studia magisterskie na kierunku takim i takim. I tu koniecznie powinnaś dodać, czy zakończyły się uzyskaniem TYTUŁU. Np pod spodem dopisujesz: Uzyskany tytuł: magister tego i tego...

Może być też tylko: Uzyskany tytuł: magister Przy doświadczeniu piszesz PRACODAWCĘ i dopiero póxniej stanowisko itd Przy umiejętnościach lepiej napisać: Obsługa komputera w zakresie systemu operacyjnego Windows oraz aplikacji biurowych. Cechy osobowe: przedsiębiorcza od razu gryzie się z cv nie jesteś taka przedsiębiorcza, skoro nie udało ci się zdobyć większego doświadczenia... Więc może taka uczciwa, ambitna, kreatywna... też nie jesteś. I sprytna to nie musi być zaleta! I zainteresowania też ZMIEŃ!

A wymagań to już w ogóle nie ma co komentować... Bye bye

Gość Wawer24
haha przecież to prowo a wy to łykacie jak rolnik dotacje... :D :D :D

Gość Głupia jesteś ja mam lepsze CV
WYKSZTAŁCENIE: 2007-2011 - Technik organizacji usług gastronomicznych DOŚWIADCZENIE: 01.09.2008 - Praktyka zawodowa w bufecie gastronomicznym 01.09.2009 - Praktyka zawodowa w restauracji 01.09.2009 - Praktyka zawodowa w restauracji hotelowej Umiejętności: -Obieranie ziemniaków,owoców,warzyw -Dbałość na stanowisku pracy -Komunikatywność -Dokładność przy myciu naczyć -Nakrywanie do stołu -Układanie serwetek -Podawanie napojów, napojów alkoholowych, dań, przekąsek zimnych i gorących Ale nie będę wymieniała wiele. Mam tylko wykształcenie, doświadczenie i umiejętności oraz Kursy -Kurs Języka Angielskiego -Kurs Języka Niemieckiego -Kurs Pizzera -Kurs Barmański -Kurs Kucharski -Kurs Kelnerski -Kurs piekarski -Kurs cukierniczy Teraz uczę się w szkole policelanej technik technologii żywienia i gospodarstwa domowego.

Gość tata332211
to na tej produkcji to zupełnie po kierunku wykształcenia poleciałaś

Gość tata332211
A jak chcesz wprowadzać dane do komputera to w sklepie na kasie trochę danych powprowadzasz co do ilości sprzedanego towaru

Gość Głupia jesteś ja mam lepsze CV
Ja idę w jednym kierunku. Po szkole policealnej myślę o studiach takich jak hotelarstwo.

Gość rita

Sam wygląd cv jest też bardzo ważny!  Ja swoje cv zrbilam w bardzo fajnym kreatorze - szybkiecv