Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkhdjashdbajdks,

Brak wytrysku

Polecane posty

Ostatnio doświadczyłem orgazmu bez wytrysku. I to bez koncentrowania się na tym. Był aż bolesny i odczuwalny w podbrzuszu. Ale gdy już doszło do ejakulacji to przyjemność nie do opisania.

Gość dkhdjashdbajdks,
Pendzior ale mezczyzni odczuwaja jakas przyjemnosc podczas robienia loda i pieszczot? czy tylko podczas wytrysku? jak mam to rozumiec jak nie wytrysnal? bo jestem tym zalamana :( z poprzednimi tak nigdy sie nie zdarzalo, za kazdym razem mieli orgazm a ten jest jakis inny :( Myślicie, że to przez alkohol? czy poprostu potrzebuje innej kobiety? ja nie wiem czy wam facetom zdarzyło się kiedyś nie wytrysnąć jak kobieta wam robiła po pijaku oczywiście????

Gość dkhdjashdbajdks,
A dzieci nie planuje z nim mieć, umówiliśmy się tak, więc tu nie widze problemu

Gość bez wyrazu....
A tak swoją drogą, żal, że żadna dziewczyna nie zakochała się we mnie w takim stopniu.

Gość no po pijaku...
kurde troche to przykre...luzny zwiazek,ty sie zakochalas,on pije..

Jest przyjemnie. Ale ja po alko nie mogę. 2 piwa mi wystarczają. Po jednym mam już problem z dojściem.

Gość no po pijaku...
Pendzior-a miales kiedys az tak realne sny az do orgazmu???

Gość bez wyrazu....
Umowa umową. Jednak spójrz na partnera ze strony przyszłego męża i ojca. Jak to widzisz?

Ja czesto mam wytryski bez orgazmow widac ,reguly na to nie ma bez alkocholu natomiast zbyt wiele dziewczyn nie mialo by szans wiec pic trzeba

Nie miałem polucji czy też zmazów nocnych- tak to się fachowo nazywa.

Gość dkhdjashdbajdks,
Dzieki wszystkim za odpowiedz. Wiem ze wydaje wam sie to dziwne, ale na prawde strasznie sie zaangazowalam, wiem ze przyszlosci z nim nie bede miala, ale chce chociaz narazie sie nacieszyc, Tylko wlasnie jak skoro on nie osiaga orgazmu?? może rzeczywiscie to sprawa alkoholu..on na pewno wypija wiecej niz 2 piwa dziennie...powiedzialabym nawet ze duzo wiecej...Pendzior ale jak by ci sie nie podobalo z jakas panna to dzwonilbys do niej zeby sie kolejny raz umawiac? czy raczej nie??? Strasznie sie boje, zoe to moze moja wina, że nie potrafie dac mu tej przyjemnosci...juz na prawde wzystkiego probowalam i nic...czy to na pewno alkohol? a moze macie jakies sztuczki mezczyzni jak moze piescic najlepiej penisa ustami? moze jakies wskazowki? bo ja juz chyba wszystkiego probowalam ale moze wy wiecie jak najlepiej to robic? zeby najwieksza przyjemnosc sprawic? on na pewno woli mocniej to wiem, ale jak delikatnie robie to tez czasami lubi...pomozcie mi

Gość bez wyrazu....
Niby na pęczki a ja na tego typu dziewczynę jednak nie trafiłem.

Niecierpie alkoholików, także resztę sobie dopowiedz... Bez urazy.

Gość no po pijaku...
mam jednego który nie lubi loda bo uważa że to poniża kobietę..to dopiero ewenement :D

Gość 15 cm i jest bombowo
po pijaku nie ale na lekim rałszu jest wspaniale

Gość dkhdjashdbajdks,
Nie biore za to kasy :) i nie interesuje mnie co o mnie myslicie. Ja tylko prosze o prosta odpowiedz, czy ktos normalny mi odpowie czy to wina alkoholu ze on nie dochodzi? i czy facet odczuwa przyjemnosc nawet jesli nie wytrysnie?

Gość dkhdjashdbajdks,
15 cm i jest bombowo ale jesli jest dosc duzo alkoholu to wtedy moze byc problem z dojsciem? czy normalnie wsyztsko?

On pije, nawet dużo, więcej niż 2 piwa dziennie, ale ja przecież muszę mu udowodnić, że jestem dobra w te klocki...pomóżcie mi, bo się załamię! Ratujcie, bo on musi mi powiedzieć - byłaś zajebista, laleczko...i nie jest istotne, że prawie nic nie rozumiem, taki to bełkot...

Gość dkhdjashdbajdks,
ile ty masz lat? ;/ nie chce mi sie wchodzic w takie chore dyskusje

Gość bez wyrazu....
Autorko pytasz czy to jest normalne? W Twoim postępowaniu i stosunku do Twego kochasia nic nie jest normalne. To przecież jest patologia. Nie czujesz tego?

jezeli on tylko dojsc nie moze w ustach to nie jest to jeszcze patologia moze zle to robisz idzmy razem, wychaczyc jakąs laske

Gość dkhdjashdbajdks,
no tylko w ustach nie moze dojsc, przy normalnym stosunku tez roznie bywa szczerze powiem... dzieki za odpowiedz, a na glupie komentarze nie odpowiadam nie chce mi sie :) i dodam ze nie mam 16lat :) POzdrawiam

Gość dkhdjashdbajdks,
a może to powód tego,że dawno nie był z żadną panną, może jest przyzwyczajony do masturbacji?? sama nie wiem

Gość dkhdjashdbajdks,
a może ja go nie podniecam?? kurde sama nie wiem co o tym myslec.. dzwonil dzis do mnie, ale nie umowilam sie z nim,, jak pomyslalam ze znowu bedzie to samo :( dla niektorych to pewnie chore, ale na prawde mnie to nie interesuje i czekam tylko na powazne odpowiedzi...

masturbacja raczej pomaga niz szkodzi nie sądze to kwestia jakosci doznan raczej opisz jak to robisz jestem przekonany, ze bląd tkwi w wykonaniu malo excytującym

Gość fdnslbfsf
To zależy bo zawsze staram się inaczej... bardzo lubi jak zaczynam samym językiem po węzidełku i po całym penisie, później wkładam do ust i wykonuje ruchy najpierw wolne a później coraz szybsze i do tego pomagam sobie ręką czasem wykonując takie ruchy obrotne i ssie liże na róźne sposoby i potem robie to mocno, poniewaz on tak bardzo lubi i przytyka mi wtedy głowę jak najbliżej i wykonuje sam ruchy swoimi rękoma i czuje wtedy jak juz nawet pulsuje i jest blisko tego...ale orgazmu brak... moze masz jakies metody sprawdzone? zeby bylo mu naprawde dobrze?