Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak 31

jaki krem polecacie

Polecane posty

Gość jakos tak 31

Mam dosyc widoczne zmarszczki mimiczne nosowo-wargowe,na czole pod oczami zastanawiam sie nad kremem z Vichy .Ktory polecacie liftactiv czy neovadiol?

Gość lokian
Ani ten ani ten, na istniejące zmarszczki to tylko wypełnienie (np. kwasem hialuronowym). Ewentualnie agresywne terapie retionoidowe albo kwasowe.

Gość katkowa
Próbowałaś naturalnych kosmetyków? Warto spróbować. Używam kremów z L'Occitane - silna kuracja odmładzająca. Widzę sporą różnicę, oczywiście pozytywną. Sprawdź też.

Gość ootoooko
katkowa, rzygam już tym waszym spamem :/

autorko musisz wiedziec ze drogi kosmetyk nie znaczy skuteczny kosmetyk. mialam kiedys baaaardzo przesuszona skore, do tego stopnia ze nie moglam sie skoncentrowac na niczym innym (w pracy, w domu). 2 kremy z typowo gornej polki nie poradzily sobie z problemem. pomogl mi krem za 5zl. co do twojego pytania to ZADEN krem nie usunie zmarszczek ale jesli odpowiednio odzywisz skore to stana sie one mniej widoczne. do tego celu polecam uzywac zwyklej oliwki dla dzieci np nakremuj twarz odpowiednim kremem a potem zmarszczki naoliwkuj wybrana przez ciebie oliwka. mozesz tez do porcji kremu do twarzy dodac 1,2 krople oliwki i calosc rozprowadzic na twarzy. powiem ci ze ja stosuje zwykle kremy do twarzy plus oliwka i mimo 29lat nie mam ani jednej zmarszczki.

Gość jakos tak 31
Dziekuje za rady :)

Gość sekta
oliwka twarz się swieci