Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam myśleć ....

Tekst męża do mnie.

Polecane posty

Gość Co mam myśleć ....

Dzisiaj siedzielismy i rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym i mąż powiedział cytuję ,,Mi to do pełni szczęścia jedynie potrzeba dziecka'' nie wiedziałam co powiedzieć, byłam mega wkurzona, bo ja mam 28 lat i dziecko dopiero przed 30. On ma 33 lata.

Gość no przeciez.......
jak masz 28 to przed 30 wlasnie jestes :O Nie bardzo rozumiem twoj problem :O

a to zle? zwiazek chyba na polega na szczerych rozmowach, czyz nie? to twoja sprawa co z tym zrobisz, ale wg mnie gosc zachowal sie jak najbardziej w porzadku:)

Gość no czasu raczej nie cofniesz
i nie staniesz się młodszą matką. O co ci chodzi, bo nie bardzo rozumiem?

Gość Co mam myśleć ....
Ale dobrze wie, że ja dziecko będę chciał w wieku 30 lat. Teraz rozwijam się i nie mam zamiaru pakować się w pieluchy. Sorry, ale jestem mega wkurzona i musze się wygadać.

Gość jakie jaja no
no i? przeraziła cie szczerość męza ?nie rozumiem

Gość Co mam myśleć ....
W tym momencie on myśli o sobie, a nie rozumie dlaczego ja nie chce, dlaczego mam wątpliwości, że będę złą matką.

Gość katastrofffa
Po twoim poscie dochodzę do wniosku, że mąż się mylił. Do pełni szczęścia brakuje mu nowej żony ;)

Gość Helenatrojańska
To zróbcie dzidzie :D

Gość e6ujnbtrvafe
Idz sie lecz.

Gość śmieszne: będę chciała
nie zauwazyłaś, chociażby na tym forum, że nie zawsze dziecki nie przychodza na świat na zawołanie...Jak uda się wam w oierwszym cyklu to ok, ale jak będzie problem, który czasami leczy sie miesiącami czy latami to gorzej... Ja chciałam dziecko w wieku 22 lat, mam 27 i po latach starań (mimo dobrych wyników)jestem dopiero w pierwszej ciąży

Gość Co mam myśleć ....
Dlaczego nowej żony ? Daję mu wszystko co jest mu potrzebne do szczęścia, kocham go, on mnie kocha, dbam o niego, staram sie dla niego.

Gość niomniom
kurwa straszne

Gość Co mam myśleć ....
Ustalilismy, że zaczniemy starania w 7 lipcu 2014r na nasza rocznicę ślubu ja odstawię tabletki. A on, że już i teraz. Ja mam wszystko zaplanowane i nie chce w tym momencie dziecka.

Gość oleleolala
Śmieszne...kobieto czym Ty wkurzona jesteś.Ja powiedziałam chłopakowi że jestem w ciąży to on do mnie jak to możliwe :) no ku palcem se zrobiłam i mam 22lata nie panikuje :) a w Twoim wieku z mężem dziecko to czemu nie

Gość no czasu raczej nie cofniesz
ty karierę robisz? Ciekawe w jakiej dziedzinie, bo jakoś intelektem nie grzeszysz. Dziecko w miesiąc się nie urodzi i chyba nie sądzisz, ze od pierwszego podejścia w ciążę zajdziesz. Więc załóżmy że za którymś podejściem się uda plus 9 miesięcy to juz masz 30 :) Więc zupełnie nie rozumiem twojego dzisiejszego zdenerwowania. Tym bardziej, że on nie powiedział, że już dziś siejecie..

Gość nie schizuj, przeciez
nic zlego nie powiedzial, pelnia szczescia moze poczekac jeszcze 2 lata, przeciez nie popedzal i nie zmuszal

Gość ghgjh
Jesteś egocentryczna, przewrażliwiona na swoim punkcie, dziecinna, histerycznie reagująca. Normalna kobieta w udanym związku potraktowałaby taką uwagę partnera jak dowód zaufania i komplement. Ale ty widocznie nie nadajesz się żeby stworzyć coś więcej. Ja w twoim wieku dopiero zaczęłam budowanie związku a na dziecko nie miałam ochoty. Zmieniło się to dopiero wiele lat później. Ale żeby reagować jak frustratka i psuć miłą atmosferę i "gdybanie" na temat przyszłości??? Coś jest z tobą nie w porządku.

Gość Co mam myśleć ....
Ja ogóle nie chciałam dziecka, ale z nim jestem w stanie poświęcić swoją karierę, swój wygląd.

Gość Co mam myśleć ....
Każdy wokół chce zmusić mnie do macierzyństwa, bo stara jestem, ale ja tego na razie nie potrzebuje.

Gość Co mam myśleć ....
Mam dość jak wszyscy wokół mówią, że już powinnam mieć dzieci.

Gość zonaKraka
I co w tym obraźliwego? Powiedział "ta głupia egoistka woli karierę zamiast już decydować się na dziecko"? Czy powiedział że Tobie w ogóle na jego szczęściu nie zależy? Oceniał Cię w jakikolwiek sposób? Jemu dziecko jest do szczęścia potrzebne, stwierdził fakt bez odnoszenia tego do Ciebie, chyba że się obraziłaś o to że Ty mu do szczęścia nie wystarczasz. Uwaga neutralna, a Ciebie wkurzyła bo to najwyraźniej drażliwy temat.

Gość =-0oiuhygfhgj
Ja bym się cieszyła, ale ciebie nie roumiem.

Gość Melissa=
Czy to ty założyłaś temat o tym, że niby mąż Cię oszukał i teraz jesteś w ciąży? Piszesz tak samo jak tamta dziewczyna. Weź się może zastanów nad sobą. Jeśli nie chcesz mieć dziecka, a Twój mąż tak - to jedno z was musi albo zaakceptować decyzję drugiego, albo się rozstajecie.

Gość =-0oiuhygfhgj
No to powodzenia na ten 7 lipca 2014.

Gość Józef i na
Ale czy on powiedział że masz w ta ciążę zachodzić tu i teraz? Nie on tylko stwierdził że do pełni szczęścia brakuje mu dziecka. O co tu się wsciekac?

Gość Co mam myśleć ....
Nie to nie mój temat. Ja w ciąży nie jestem.

Gość Co mam myśleć ....
No u mnie to drażliwy temat, bo ja nie za bardzo widzę siebie jako matkę.

Gość calineczkaaaaaaaa
Wg mnie on powiedzial ze jest super szczesliwy ( gratuluje) i do jeszcze wiekszego szczescia dziecka mu.brakuje. Nie stresuj sie tylko powiedz ze tez chcesz miec dzidziusia tylko poczekajmy jeszcze troch az wszystko sie pouklada i bedziesz gotowa, bo to bardzo wazny moment dla ciebie i dla niego. Powiedz ze nie chcesz pospiechu i po odstawieniu tabletek trzeba trosze odczekac 3-6 miesiecy aby organizm oczyscil sie itp.

Gość Co mam myśleć ....
Strasznie się boje tych momentów jak już będę w ciąży, urodzę no i później.