Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackie21,5

do facetów-jak byście postąpili?

Polecane posty

Gość jackie21,5

spotykacie się z dziewczyną, jest okazja do seksu, ale widzicie,ze z tego nici-staracie sie jeszcze bardziej czy olewacie i szukacie drugiej?

Gość kobiety może i takiego chcą
po 1 nie szukam okazji na seks - po seks to mogę z prostytutką się umówić " ale widzicie,ze z tego nici-:" - chodzi Ci, że nici z seksu? aktualnie czy w ogóle? - bo to ważne jak aktualnie to nie zmienia nic dalej się staram bo zależy mi na niej, w ogóle - to raczej zmienia bo ja chciałbym kiedyś uprawiać seks z kobietą szczególnie w związku.

Gość jackie21,5
Okazja-mam na myśli dogodne warunki (pora, pusty dom, miło spędzony wieczór). A z seksu nici aktualnie, nie w ogóle.

Gość dkhdjashdbajdks,
postaraj się...a długo sie spotykacie? ile macie lat?

Gość dkhdjashdbajdks,
a chodzi ci tylko o seks? czy chcesz z nia normalnie sie spotykac?

Gość jackie21,5
ja jestem tą "nią". Zastanawiam się po prostu jaka będzie reakcja mojego "kolegi". (oboje w przedziale studenckim, z tym, że on kilka lat starszy). No i na dwoje babka wrózyła, jesli jest mną zainteresowany to powinien się ucieszyć, że nie jestem aż tak wyluzowana, żeby wskakiwać do łózka po ponad miesiącu spotykania się, jesli chodzi tylko o seks to podejrzewam, że juz sie do mnie nie odezwie.

Gość dkhdjashdbajdks,
Czemu ma sie nie odezwac? a on dawal ci jakies znaki ze chce seksu? czy cos? a jakies zblizenia wogole byly miedzy wami? czy tylko spotykania jako kolega kolezanka? jesli mu zalezy to na pewno sie odezwie, bez wzgledu na seks, tak mi sie wydaje..inaczej jesli chodzilo tu tylko o seks, to mysle ze czekac nie bedzie

Gość jackie21,5
Znaki...całowaliśmy się dość namiętnie. Żadnych zblizeń oprócz przytulania do tej pory, wszystko bardzo powoli szło. Ale wiem, że dla niektórych facetów taka "odmowa" to cios w męskość :P

Gość dkhdjashdbajdks,
Jeśli mu zależy na tobie to na pewno nie urwie kontaktu :) i bedzie sie staral dalej.. Jeśli jednak zalezało mu tylko na seksie to na pewno poszuka kogoś innego, kto odrazu mu to zapewni, ale jeśli tak bedzie to nie przejmuj sie nie byl ciebie warty :) Ale mysle ze wszystko bedzie dobrze i na pewno sie odezwie

Gość 417
starać się ? Tak jeśli warto, jeśli jest np b.ładna. Nie jeżeli to standard

Gość jackie21,5
Dzięki za miłe słowo i zainteresowanie tematem:) Cóż, jeśli da sobie spokój, to strace wiarę w facetów do reszty. Zobaczymy jak będzie. Może ktoś miał podobną sytuację?

Gość jackie21,5
417, mam spore powodzenie, ale swojej "ładności" oceniać sama nie powinnam, więc się wstrzymam. Aczkolwiek świetnie się dogadywaliśmy, więc to chyba już krok w stronę tego, że warto.

Gość dkhdjashdbajdks,
No faceci sa rozni,ale nie kazdy jest taki sam :) a jesli chodzi o dogadywanie sie to jest to bardzo wazne wg mnie..