Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokomaroko

nigdy wiecej takich prezentów mamusiu!

Polecane posty

Gość krokomaroko

znowu to samo, przyjezdzam zwabiona obietnica - wpadnij, mam cos dla ciebie na imieniny. Nie chce tam jechac. Znowu dostane tekstem w twarz i nóz w serce. Ale jade, jak zawsze. dzwonie do drzwi. nic. czekam. córka puka. nic. Moze pomylilismy daty? nie! w koncu otwiera w dresie. No jestescie, to wejdzcie. Wchodzimy, głeboki oddech. Bedzie ok, tym razem bedzie ok!. Ale nie jest. Otwórz prezent! zdejmuje folie, a tam gigantyczne gacie- w jej rozmiarze. przymierz! dyryguje. I mierze, zeby bylo miło, i zeby grzecznie wykazac, ze to pomyłka. Oj, to nie dla mnie, mówie, a Ty takie masz? Tak, mówi, mam juyż takie. Róznica jakichś 4 rozmiarów. Karykaturalne.....

Gość krokomaroko
i mówi : bo ty sie źle ubierasz! ta sukienka niekorzystna, powinnas schudnąc. szlag mnie trafia i szczekoscisk. Przymierz sweterek! dyryguje. Wkładam mohera. Za duży 4 rozmiary. oblazł mi smieciem sukienke na maxa. Nosz kur.... Chodz do łazienki, wyczyscimy kłaki. Ide. rekawiczka gumowa zimna woda i niby mi to czysci.... ale rekawica z talku i moja sliczna fioletowa sukienka zamienie sie w wypalmioną na biało scierkę.... Mamo, dlaczego mi to robisz?

Gość krokomaroko
miała byc córka, ale nie taka! patrzy na mnie jak na niedoskonała rzecz, która cos ze soba powinna zrobic. Nigdy mnie nie pozna, nigdy sie nie dowie jaka jestem, nigdy nie wyjdzie poza swój film.... to jest ogromnie smutne. Jak bardzo obca moze być niby njabliższa osoba......