Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozali1243

spanie u chłopaka

Polecane posty

Gość rozali1243

po jakim czasie bycia w związku pierwszy raz nocowałyście u swojego chłopaka? mam 21 lat, jesteśmy razem 9 miesięcy a moja mama zrobiła mi awanturę o to, że chce spać u niego jedną noc. mieszkamy trochę daleko od siebie i każde wracanie do domu jest męczące... u mnie nie ma warunków żeby dłużej posiedzieć, bo mam pokój z rodzeństwem i mój chłopak może siedzieć maksymalnie do 22 i to tak że nie jesteśmy nigdy sam na sam, tylko z moją mamą w pokoju... masakra jakaś...

Gość rozali1243
?????????

Gość vvvvvvvvvv1
Po miesiącu spałam u niego bo mi pociag uciekl :D (bez sexu, on byl ponad pol roku pozniej). Matce nakłamałam przez telefon, ze zatrzymalam sie w hostelu, na szczescie uwierzyla bo ze mną nigdy problemow nie bylo.

Gość ja po 8 latach
jak zamieszkaliśmy ze sobą a tak nigdy u niego nie spalam ani on u mnie. Nawet mi do głowy taki pomysł nie wpadł. Wstydziłabym się i swoich rodziców i jego. Zresztą co by sobie o mnie pomyśleli? ale ja jestem starej daty i mam trochę staroświeckie podejście do życia.

Gość rozali1243
hmmm czyli lepiej sobie darować wszelkie rozmowy na ten temat...

Gość fsssssssssss
to nie staroświeckość tylko przyzwoitość i takt - jak można ładować się do łóżka gówniarzowi na oczach jego rodziców - nawet dziwki są bardziej dyskretne!!!

Cholera, nie wiem nawet. Dość późno bo mnie mama nie chciała nigdy puścić (młoda byłam :P). No, ale w Twoim wieku już jak najbardziej możesz, jeżeli jego rodzina nie ma nic przeciwko.