Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorova krova

Szybka ciąża - najlepsze sposoby

Polecane posty

Gość kolorova krova

hej, podjęliśmy z mężem decyzję, że chcemy zostać rodzicami. nie chcemy żeby trwało to długo - stąd pytanie: 1. co jeść 2. jakie witaminy brać 3. w jakich pozycjach się kochać 4. czego unikać mamy po 35 i 37 lat, i zależy nam na szybkim rodzicielstwie.

Gość kolorova krova
No właśnie nie staraczka - śmieszą mnie "staraczki", więc albo szybka ciąża, albo odpuszczamy. Jak cie to śmieszy to mnie to cieszy - dobry humor to podstawa.

Gość 417
1 Kebaby 2 D 3 Na pieska analnie 4 kaczek Powodzenia

Gość kolorova krova
417 1 Kebaby 2 D 3 Na pieska analnie 4 kaczek Powodzenia ... porażasz dowcipem.

Gość FG567567JKL
moze byc roznie ale raczej przygotuj sie na dluzzszy czas oczekiwania podtawa witaminy falvit, kwas lykaj, i testy owulacyjne kup i do dziela inaczej moze byc kiepsko

Gość co za idityczne pytanie
może zacznij od badań bo stara jesteś

Gość do autorki.....;.....
a gdzies ty była do tej pory? teraz chcesz dziecka? litosci:O

Gość kolorova krova
dłuższy czas nas nie interesuje - mamy za dużo pasji żeby bawić się w "starania" - albo szybko, albo wracamy do naszego sprotowo-imprezowego życia. dzięki za porady, czekam na dalsze, szczególnie od par, które SZYBKO i NATURALNIE zaszły.

Gość kolorova krova
co za idityczne pytanie może zacznij od badań bo stara jesteś 35 lat to nie satrośc, badania wieku biologicznego dają mi 24, więc jestem spokojna.

Gość kolorova krova
do autorki.....;..... a gdzies ty była do tej pory? teraz chcesz dziecka? litosci nie rozumiem, jak to gdzie? tu i teraz :) i poprawka - CHCEMY zostać rodzicami, a niej a chcę, to nasza WSPÓLNA decyzja. i chodzi nam o rodzicielstwo i rodzinę, a nie o dziecko, jeśli ktoś rozumie, co mam na myśli.

Gość 417
Proste tylko trzeba nie chcieć dzieci to się zrobi od razu. lub niech mąż włoży ci penisa do waginy i go tam pozostawi do chwili orgazmu. jak to nie pomoże to ja już nie wiem

po prostu sex, sex, sex, będzie to będzie, kwas foliowy wskazane łykac, nie palić i się nie wkręcać

Gość spelnion akochana
tu beda ci mowic gimnazialisci ze stara jestes ahahhah ja mam 43 i w druugiej ciazy, olej ze stara w polsce 27milam i bylam stara

Gość Multimedia
Proponuje luz! ;-) Bawcie się dobrze, uprawiajcie dużo seksu i tyle. Unikaj alkoholu i innych używek, jedz to co lubisz, lykaj kwas foliowy, po prostu dbaj o siebie. Powodzenia.

Gość fdgrtgtrg
co jeść? kwas foliowy! pozycje-po spuszczeniu sie partnera nogi w górę, rób 'świece' żeby nasienie nie wypłynęło czego unkać? używek i do roboty! :)

Gość tikas78
Ja mam 35 i też się staram o trzecie tylko nie wychodzi :-(

Gość Chrosty mają
A nie lepiej po prostu odstawic antykoncepcję i wrzucić na luz? Od jednego razu mało kto zachodzi w ciążę choćbyś sie nie wiadomo jakich cudów najadła i nie wiadomo jakich witamin naćpała...

Gość zonaKraka
U nas: - dieta? U mnie żadna specjalna, ale bez zbędnego syfu, u męża bez mięsa i używek (ponoć to u faceta dieta ma większe znaczenie, ale u mojego nie było to pod kątem ciąży) - witaminy: żadne - pozycje: każda jaka nam pasuje, jak zawsze, nie mam pojęcia w jakiej zaszłam w ciążę - czego unikać: stresu, nerwów, testów ciążowych tydzień przed okresem albo sprawdzanych godzinę po zrobieniu, testów owulacyjnych po miesiącu starań Kwas foliowy faktycznie się przydaje, bo warto brać od poczęcia, a jak się zorientujesz że jesteś w ciąży to już trochę czasu mija. A co do nóg do góry- nie będę komentować...

Gość żadnych diet nie miałam
i jakoś pierwsze dziecko urodziłam mając 30,5 roku, drugie 32,5, a trzecie mając 34 lata;) no niby stara krowa, ale jakoś poszło;)

Gość bo dobry stanik do karmienia
@ zadnych diet nie maiam - kochana a jak Twoj organizm zniosl 3 ciaze w krotkim odstepie? Bo wlasnie mam 30,5 roku, urodzilam pierwsze I chcielibysmy robic od razu kolejne dzieci :) Jak sie czujesz fizycznie?

Gość a.....tak
Seks co 3 dni twoj maz moze nie miec juz super nasienia ze wzglegldu na wiek. Kwas foliowy koniecznie. Olej z wisiolka mozesz sobie kupic pomaga na sluz, aby plemniki mialy latwiej. No i bez stresu. Wazne abyscie byli zrelaksowani moze jakies wino wczesniej. No i po stosunku polez troche nie musi to byc jakas szczegolna pozycja, ale im wiecej plemnikow w Tobie zostanie tym wieksze masz prawdopodobienstwo. Pamietaj by wyliczyc, chociazby na oko kiedy masz dni plodne. To sa moje rady, nie interesuje mnie to ze ktos sie z tym nie zgadza

Gość Hmm.,.
Ja w wieku 34 lat zaszłam za 2 razem. Zadnej diety, witamin,tylko testy owulacyjne.

Gość Dobry temat!
1. pidany i duriany 2. kantarydynę 3. oralnie z połykiem 4. mycia się i podcierania Powodzenia!

Gość kolorova krova
Wszystkim kulturalnym użytkowniczkom, czyli: FG567567JKL ex-D.Bill Multimedia fdgrtgtrg Chrosty mają zonaKraka a.....tak Hmm.,. dziękuję za uwagi i porady. Z części na pewno skorzystamy. Miłego "kafateriowania" :)

Gość mamusiapiotrusia111
Nie pomoże święty Boże jeśli coś jest nie tak. Ja zaszłam w ciążę po 10 latach cudem jakimś :(