Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasss2

ile płacicie opiekunce do dzieci?

Polecane posty

Gość asasss2

Chodzi mi o godzinę. I czy ta opiekunka to starsza pani z sąsiedztwa, która dorabia do emerytury czy jakaś młodsza dziewczyna na studiach zaocznych? A i jeszcze jedno pytanie: czy dzieci zawozicie do opiekunki czy opiekunka jest w waszym domu?

Gość FG567567JKL
opoiekunka do nas 15zl za h ninia ubezpieczona paniok 40 lat 2 swych dzieci

Gość :(((((((((((((((((((((((((((((
Opiekunka u mnie w mieszkaniu, dorabia do renty, zaufana osoba. 1000 zł na miesiąc. Pracuję zazwyczaj 6-8 godzin dziennie, 5 razy w tygodniu

Gość a moze po prostu sie niee
Opiekunka : u nas w domu,Pani 55 lat,na emeryturze dziecko 15 mcy . Pracuje 7h dziennie,z czego dziecko około 3h śpi,piec razy w tygodniu. Do jej obowiązków nalezy tylko opieka nad dzieckiem,nic wiecej.1000 zł/miesiecznie.

Gość rozzzzza
1000zl za 7hdziennie za dziecko?Zgodzila się?Wyzysk w biały dzień.

Gość a moze po prostu sie niee
Do mnie piszesz? Ale ona dzickiem zajmuję sie około 4h dziennie,bo reszte dziecko spi.Poza tym u nas taka stwka to naprawdę dośyć wysoka.

Płaciłam 5 zł za godzinę , a później 6zł . Zajmowała się dzieckiem ok.6 godzin dziennie w jej mieszkaniu - ja dziecko przyprowadzałam , z później zabierałam , nosiłam swój posiłek codziennie .

Gość dzollanan wawa334u mnie w mies
rozbawila mnie , bo dziecko spi!!!!!!!!hahahahahahahhahaaha w przedszkolu prywatnym powiedz z e za 3 h nie placisz , n bo dziecko spi, no tekst tygodnia!!!!!!!placi ochlapy ze wstyd to jak spi to juz sie niem nie opiekuje???moze iiscc sobie na zakupy co??? bo dziecko spi? jest tak samow robocie , kretynko

Gość grgrgtrgt
bratowa mojego męża płaciła opiekunce 1100zł za miesiąc, ale nie siedziała codziennie po 8 godzin, tylko roznie, najczesciej krocej

Gość grgrgtrgt
opiekunka przyjezdzała do domu w ktorym mieszkalo dziecko

Gość 7uj6j765
moja kolezanka szukala soby ktora by pilnowala jej dziecka i chciala placic 5 zl za godzine, i to nie codziennie, tylko roznie, jakby sie jej podobalo, 2 godziny w pon, 4 w srode itp. oczywiscie nikogo nie znalazla kto by jej pilnowal dziecka za takie grosze i jeszcze byl na kazde zawolanie

Gość f5rt555466456
5 zl za godzine? w zyciu bym nie pilnowała czyjegos bachora za takie ochlpay. matki to pewnie jeszcze myślą że to przyjemność siedziec z ich bachorem.