Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogadokądś

Kafeteria mówi całą prawdę o kobietach! 30% tematów jest o seksie, kolejne 30%

Polecane posty

Gość drogadokądś

to tematy w stylu: jakiego faceta wybrać, bogatego i czy przystojnego? Albo: "Mój misiek mnie rzucił." Ewentualnie: "Chcę rzucić miśka" 20% jest o kompleksach, rozterkach i problemach osobistych. 10% to tematy w stylu: Facet poniżej 175 cm wzrostu to nie facet, albo facet, który po 25 roku życia nie ma mieszkania to przegraniec. Reszta to prowokacje i spamy. I powiedzcie mi, że kobiety to nie są płytkie i powierzchowne, egoistyczne zwierzęta, myślące tylko o sobie, a do tego nam to zarzucają.

Tak, bo na pewno wszystkie kobiety w Polsce są regularnymi użytkowniczkami Kafeterii. :o

Gość drogadokądś
Żaden argument. Kobiety na kafe zepsuły się przez kafe? Zaczęły lecieć na wygląd i kasę przez kafe? Albo zaczęły mieć chore wymagania przez kafe? Wątpię. Taka jest po prostu ich natura.

Nie czaisz. Chodzi o to, że żadna normalna kobieta nie ma potrzeby wchodzenia na Kafe. Co się z tym wiąże - na Kafe 80 proc. to dziewczyny z kompleksami i innymi zaburzeniami psychicznymi. Cała najgorsza partia. Normalnych kobiet jest tu jak na lekarstwo, chociaż nikt nie wie, co je tu trzyma, na tym forum... dla pozostałych ważniejsze jest życie rzeczywiste, nie tam jakieś wylewanie żalów przez Internet.

Gość sensualll seductionnn
koncentrator masz racje a co za tym idzie to my tez chyba pojebani z tego wnioskuje

Gość dryń dryń
ja nie lecę na kasę i wygląd ale normalna,fakt - nie jestem