Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mycha .

Pomoc potrzebna od zaraz.!!!;((((

Polecane posty

Gość Mycha .

Witam drogi Panie. 21 maja mam ważną uroczystość, na której muszę wyglądać ślicznie, niestety nie jest to możliwe przez moje nogi i moją wagę. Z wagą jestem w stanie sobie jeszcze poradzić, a z nogami już nie wiem co mam robić. Mam manię częstego wyciskania syfów na nogach i rękach, a mój problem polega na tym, że nie wiem jak się pozbyć tych blizn na moich nóżkach. Od pewnego czasu już tak nie robię (chociaż się od czasu do czasu tak mi zdarza), natomiast blizny nadal zostały. Są teraz trochę bledsze, ale nadal bardzo widoczne. Sukienkę mam krotką i dlatego będzie to bardzo nieładnie wyglądać, czego bardzo nie chcę i sobie nie życzę. Moje pytanie polega na tym czy macie może jakieś sprawdzone sposoby czy leki, które zaczną niwelować mój problem. Bardzo dziękuję z góry za pomoc i liczę na Wasze wsparcie. ; )

Gość ewewlinka
Samopalacz i cieliste rajstopy.

Gość Jolka taaaka
Jesli twoje blizny są to takie czerwone płaskie plamki to polecam najpierw rozkroic cytryne i jedną połowa smarowac te miejsca z bliznami tym sokiem pozostawić tak na godzinke poczym zmyc woda i posmarowac je na noc sokiem z rozgniecionej cebuli. Cytryna wyjaśni rewelacyjnie blizny a cebula je zminimalizuje.:-) sama sprawdzałam i efekty super.:-) najlepsze po miesiącu stosowania codziennego

Gość Jolka taaaka
A co do wagi żeby schudnac radzę nie jeść wcale po 18godz. pić dużo wody z cytryna. Słodyczy nie jeść najlepiej wcale, a jeśli już to z rana do śniadania jakiegoś batona bo i tak go spalisz w ciągu dnia, jogurty możesz jeść bez obaw:-) I jak najwięcej spać, rób takze brzuszki:-), i codziennie włączaj sobie fajna muzykę głośno i z godzinke przynajmniej tańcz.:-) rewelacyjny sposób żeby chudnac z przyjemnością

Gość aegidiaa
Rady co do wagi szczególnie "mądre"... :/ Ostatni posiłek powinien być ok. 2 godzin przed snem, a nie o jakiejś wydumanej nie wiadomo skąd godzinie. A "brzuszki" z odchudzaniem nie mają nic wspólnego, za to z niszczeniem kręgosłupa wiele.

Gość ula której znowu ukradli nick
psychotropy ,tylko psychotropy .....

Gość Onnn111
Główno prawda ! Brzuszki to ćwiczenia-więc niczego nie niszczą! Spalają tkankę tłuszczówa z brzucha! Przecież nie chodzisz cały czas wygięta żeby niszczyły kręgosłup! Tylko kilka minut przy ćwiczeniach! A jedzenie im wcześniej przed snem tym lepiej!

Gość aegidiaa
TO czytaj, ty, g*wno: http://www.mnbbc.com/forums/showthread.php/160-FAQ-Technikalia-Cwiczen-Silowych?p=17709&viewfull=1#post17709 "Minusem cwiczenia miesni brzucha jest niszczenie kregoslupa i patologia sylwetki. Tu nie ma ale - regularnosc prowadzi do kontuzji i robienia sobie krzywdy. Jak kazdy wie - kregoslupa zlozony jest z kregow i krazkow miedzykregowych. Trenowanie w pozycji bezpiecznej/technicznej rownomiernie rozprowadza sile, ktora odzialuje na nie pionowo, nie powodujac patologii. Jesli lamiemy pozycje techniczna - w tym wypadku - wykonujemy cwiczenie izolowane na miesnie brzucha - powodujemy wyginanie sie kregoslupa pod wplywem sily fleksyjnej, co pociaga za soba nacisk lokalny na jeden kraniec krazkow miedzykregowych [maslo maslane - ale takie jest polskie nazewnictwo]. Efektem jest trwale uszkodzenia krazka lub dyskopatia. Tu nie ma ale - prosta zasada fizyki - lokalne a nie globalne odzdzialywanie sily zawsze doprowadzi do odksztalcenia sie materialu na ktory dziala sila. Od strony bezpieczenstwa, przyszlosci i kontuzji - cwiczenie izolowane na brzuch - zdecydowanie NIE. Od strony sylwetki - znakomita wiekszosc osob cierpi na pochylenie do przod. Pochylona glowa, wypchniete barki, rozjechane lopatki, skorcz miesni piersiowych, garb, dolny kot, bajlzel w biodrach, poskarane miesnie dwuglowe uda, zanik posladkow - cwiczenia izolowane na miesnie brzucha POGLEBIAJA POWYZSZE WADY. To co odczuwa osoba cwiczana brzuch cwiczeniami izolowanymi jest calkowicie naturalne i jednoczesnie mylne. Czemu? Kazde cwiczenie fizyczne ktore trenuje miesnie brzucha w jakikolwiek sposob - doprowadzi do ich wzmocnienia i usztywniania - co ZAWSZE spowoduje spadek obwodow. Sciana przednia sie umocni i wnetrznosci nie beda juz wygrywaly podczas napierania na miesien. Nie ma to absolutnie zadnego zwiazku z procesem redukcji tkanki tluszczowej. To prosta fizyka/mechanika. Jak pisalem wyzej - cwiczenia izolowane nie sa wskazane bo sa niebezpieczne i dzialaja na nasza zgube. Pamietajmy - miesnie brzucha naleza do miesni rdzenia - tak samo jak i prostowniki grzbietu. Obie grupy wzajemnie sie rownowaza. O tym ze spowodujesz mega kontuzje robiac martwy ciag z garbem wie kazdy - ale o tym ze taki sam porzadek [scisniecie izometrycznie nie izotoniczne] musi zapanowac w miesniach brzucha to juz sie niestety "zapomina". Popatrzmy na siebie z profilu. Najszczesciej prostowniki sa naciagniete stad MC i przysiad ida slabo a miesnie proste brzucha sa poskracane i slabe. Jak dodatkowe kontrakcje miesni brzucha maja pomoc w uzyskaniu lepszej sylwetki i wiekszej, zgrabniejszej masy skoro ten miesien jest nonstop w patologicznej kontracji??? Tu nie ma logiki, tu jest papka z mass-mediow." I nie, im wcześniej przed snem tym GORZEJ, bo długą przerwę między kolacją i śniadaniem organizm odbiera jako czasową głodówkę i spowalnia przez to przemianę materii.

Gość fmvnf;
podkład na te miejsca w kolorze skóry/korektor i nikt się nie zorientuje cwicz mel b i ewe chodakowska, ujedrnisz ciało i zgubisz kilka kg, tylko zacznij od dzisiaj bo dopiero po 2 tygodniach sa widoczne efekty, wazna jest systematycznosc

Gość Dulkaaaa
Rajstopy w sprayu

Gość Mycha .
Dziękuję bardzo za rady, na pewno z nich skorzystam . ;)

Gość Mycha .
Dziękuję bardzo za rady, na pewno z nich skorzystam . ;)