Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja823

co zamiast kropli do nosa?

Polecane posty

Właśnie walczę z przeziębieniem 3letniej córki. Niestety nie daje sobie wpsikać kropli do nosa. Co innego można podać. Maść majerankowa wydaje mi się słaba. Smaruję jej nosek pulmeksem ale tylko jak śpi bo inaczej nie daje sobie. Co możecie jeszcze polecić. I co na gardło dla takiego dziecka?

Gość violka fasolka)(
Nos pulmexem??pierwsze słysze:o ja zawsze smarowala klatke i plecy hmm Chyba żadne dziecko nie lubi psikania do nosa ,ja psikalam jak spala:)) masc majerankowa nic nie daje na katar. Na ból gardła Argentin-T spraj do psikania jest bardzo dobry.

Gość violka fasolka)(
spray*

znowu spray?! będzie problem jak z nosem :( a pulmeksem smaruję trochę ten nosek by jej się lepiej oddychało, plecy i klatkę też oczywiście i jeszcze za uszkami.

Gość hmmm lalala
co to znaczy nie daje sobie wkropić kropli.. przecież to trwa chwilę.. nich ją ktoś przytrzyma, druga osoba wpsikuje i już.. albo wytłumacz po co to i dlaczego.. niech ona wspiknie tobie... a moze niech sama sobie poda, pokaż jak.. albo na jakiejś lalce niech się pobawi,.. oprócz kropli to aspirator do nosa.. "katarek" podłączany do odkurzacza.. wyciąga katar..

Gość bueheheheheheheeh
jak mój 3 miesięczny synek miał katar to w domku zapachowym dawałam krople miętowe :) pomagało bardzo, bo szczególnie męczył się w nocy. I kropić też dużo nie można-przyzwyczaił się. Mojego sposobu też nie możesz używać 24/7 bo się przyzwyczai ;)

Gość szatyyyyyyynka27
ja podawalam w 6 mcu fenistil(krople doustne) i teraz ma 16 mcy tez podaje bo ma katar wiec dla 3 latka tez sa ok.a rewelacja 4 dni i po katarze tylko nie pamietam czy sa na recepte