Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laljlaoop

czy dobrze zrobiłam ??:(:(

Polecane posty

Gość laljlaoop

Jestem z chłopakiem rok. Ja mam 18 lat on 20. Bylam przy nim bardzo szczęśliwa, chociaż czasem zdarzyło mu sie mnie zranic np jak jechał sobie na impreze z kolegami, pił itp. Dwa dni temu obiecał mi spotkanie, na które bardzo sie cieszyliśmy, dlaczego że z powodu pewnej (niedalekiej) odległosci nie mogliśmy sie za czesto widziec, no i on pracował ja tez. Dzień przed naszym spotkaniem pojechał sobie na impreze, upił się, bił sie z kim i był porozbijany. W dzien naszego spotkania nie zadzwonił, ani nie napisał, byłam tak zła ze powyzywałam go przez sms ( z 15 sms ) i dzwoniłam i nic. Wieczorem mi tylko napisał "juz moge pisac" ale ja nie odp. zadzwoniłam 2 godziny pozniej ale nie odebrał okazało sie ze dalej sobie pojechał na impreze. Na nasetpny dzien po południu mi napisał "sory ze sie wczoraj nie widzielismy, ale nie chciałabys mnie widziec takiego" ja napisałam ze nie chce z nim wiecej byc bo mnie ciagli rani i okłamuje a on spytał czy to koniec. Pozniej z nim chwile pisałam i powiedział ze z dziewczynami nie gada wogole, ze mu na mnie zalezy ale nie wie co juz ma zrobic. pozniej przestał odp i przestały mu dochodzic sms ja wysłałam z 5sms wtedy. Pisałam ze go nie obchodze, ze sie martwie o niego a on ma to gdzies, ze pewnie dalej sobie gdzies pojechał, ze juz sie dla niego nie licze i ze go nie nawidze..(jakos tak pisałam) Wyciągłam karte z tel, złamałam i wyrzuciłam :( . Teraz on nie ma ze mną kontaktu, chyba ze przyjedzie do mnie w co watpie. Zastanaiwam sie czy odezwac sie do niego :(

Gość bambaryla147
A po co masz sie do niego odzywac? Juz chyba wystarczajaca duzo smsow mu wyslalas, a on pokazal jak bardzo mu na tobie NIE zalez....

Gość laljlaoop
Tak własnie myśle, chciałabym przestac go kochac. ON zawsze jak cos zrobi to mnie przeprasza mówi ze głupio robi i ze nie chce mnie stracić. I czuje ze jeszcze mu mnie zabraknie. :(

Gość sebazkamionki
pokazal ci w bardzo wymowny spsob gdzie aktualnie ciebie ma.

Gość zuzanna1222
po co ?! poniewiera cie a ty go może jeszcze na końcu przeprosisz byleby tylko z tobą był ...szanuj sie dziewczyno bo źle skończysz!

Gość laljlaoop
Jeszcze jak do niego wczoraj pisałam to mi pisał "tylko sie zabic" i takie tam. Tłumaczę sie tym ze jak go troche pobili to mysli cały czas o tamtych i jak pije to ma kaca i nie myśli normalnie, i ze jak sie ogarnie to zobaczy co zrobił, tylko ja nie wiesz czy to wszystko wytrzymam :(

Gość lucynaa33
jestes ładna idiotka zeby tak sie narzucac. wiesz co to honor???

Gość laljlaoop
nie rozumiem, jak sie narzucac ?

Gość wie bo jestem facetem
Twoj facet to dobry kandydat na alkoholika, do tego jest agresywny i nie szanuje Cie, to cyba wystarczający powód by go pogonic?

Gość lucynaa33
100 smsow jak ten nie odpisuje i dzwonic jak glupek??? a ktos ma cie totalnie w dupe? wez sie szanuj!!!

Gość laljlaoop
:(

Gość laljlaoop
Nigdy sie nie narzucałam, jak odpisywał długo czekałam, nie dzwoniłam. Pierwszy raz zdarzyło mi sie żeby tyle pisać jak on nie odpisuje a to ze złośći.A wtedy on cały dzień telefonu nie miał przy sobie, co sie pozniej dowiedziałam. Troche mi głupio przez to. Ale pierwszy raz mi sie tak zdarzyło psać tylko do kogoś. Zawsze jak ktos mi nie odpisał na 1 sms to sobie dawałam spokój.

Gość Niebieskakarolcia
Tez uwazam, ze ma zadatki na alkoholika. Daj sobie z im spokok. Jestes mloda i znajdziesz kogos kto bedzie cie szanowal i ty bedziesz wazniejsza, niz kumple i wodka...on wie, ze przyjdzie, przeprosi, powie pare pieknych slowek, a ty mu sie rzucisz w ramiona. Pamietaj, licza sie czyny, a nie slowa...

Gość laljlaoop
Postaram sie zapomniec o nim. Ale nie rozumiem jak można zakochać sie w takim skur*wysynie :(. Czemu kobiety popełniaja takie błedy wiążac sie z takimi facetami :(.

Gość gość
To się nazywa masochizm serc....

yyy po co Ci spotykać się z takim kimś? Kto imprezuje i rozbija się na imprezach? To jakaś patologia społeczna. Nie wstyd Ci przedstawiać go innym?

Gość gość
Czemu kobiety popełniaja takie błedy wiążac sie z takimi facetami xxxxxxxxxxxx prawdziwe kobiety nie, zwykłe szmaty tak