Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika nie znika

Nienawidzę disco polo.

Polecane posty

Gość anika nie znika

To najgorsza muzyka jaką znam.A wy,co o niej sądzicie?

Gość To czemu słuchasz?
Ja nie lubię i nie słucham.

Gość muzyka prostych ludzi
ktorzy mysla ze sa fajni. Białe skarpetki, Zel na włosy i jazda :classic_cool:

słoma im z butów wystaje :P

Gość a ja uważam że
ilu ludzi tyle gustów. Prawda taka, że jak by się wsłuchać w słowa angielskich piosenek to wcale teksty nie lepsze od naszego disco polo :P A najbardziej mnie śmieszy jak większość ludzi się zarzeka że nie słucha a potem się okazuje że wielu z nich słucha tylko wstydzi się przyznać :D:D Ja sama uważam, że jak w każdym gatunku można znaleźć parę fajnych kawałków, ale są i całkiem denne, ot co.

Gość bfhfng
disco polo zajebiste jest

Gość baba602
bfhfng a zastanawiałes się kiedys nad przesłaniem tych utworów?

Gość a ja uważam że
baba :D a co to każdy utwór muzyczny musi nieść jakieś przesłanie? :D Muzyka to tylko muzyka...

Gość baba602
Niby nie,ale jak czasem słyszę utwory discopolowe denerwują mnie właśnie te teksty,ale rozumiem,że o gustach się nie dyskutuję.

Gość a ja uważam że
baba, a zagranicznych piosenek słuchasz? Bo tam słowa nie lepsze...

disco polo jest dobre jak ktos chce sie odmozdzyc, napic, zabawic, wyluzowac po calym tygodniu stresu. i dlatego ma takie wizecie ta muzyka.

Ja też nie cierpię tej muzyki.

Gość baba602
No właśnie niektóre również mnie irytują,ale mają chociaż jakąś wpadającą w ucho melodie.A disco polo słuchałam w czasach mojego dziecinstwa i wydaje mi się,że wtedy ta muzyka była lepsza.

ja nie mam nic do disco polo, jestem tolerancyjna tak samo do disco polo, hip hopu czy metalu. ale w kazdym rodzaju muzyki znajda sie fani ktorzy przesadzaja z uwielbieniem. i nie wiem dlaczego wszyscy sie wysmiewaja z muzyki disco polo jak rownie smieszne moze wydawac sie trzepanie klakami na koncercie metalu albo lysy dres z lancuchami i spodniami z krokirm ponizej kolan sluchajacy hip hopu.

Gość bfhfng
niezastanawialem sie nad przeslaniem i nieinteresuje mnie ono zabardzo fajnie sie slucha jak dla mnie to jest zajebiste jeszcze italo disco i eurodisco

Gość Piotr 24
A ja słucham:) Najlepsze że jak wiszą plakaty " W klubie casablanca w dniu .... o godzinie.... gośćmi klubu będą np. Weekend .... " to nawet osoby które niby nie słuchają zlecą się jak muchy do gówna.

jak bylam mala to sluchalam jak prawie kazy. potem wszystko ucichlo, wrocilo kilka lat tamu jak imprezowalam w wakacje co wieczor, bawilismy sie przy boysach i innych, mozna bylo sie swietnie wyszalec bo nie dosc ze muzyka byla bardzo taneczna to jeszcze teksty sie znalo i fajnie sie bawilo przy tym, teraz faktycznie piosenki sa coraz gorsze, teksty nie maja sensy a w teledyskach najczesciej sportowe auta i gole panienki, a to juz jest naprawde zenada.

Gość *Ameba
W muzyce jest ważne żeby nie kierować się chwilową modą(tak jak kiedyś na Mandaryne,czy Tokio Hotel),ale żeby słuchać to co naprawdę czujemy,słuchać sercem.

Gość anika nie znika
Czekam na dalsze opinie:-)

Gość anika nie znika
Czekam na dalsze opinie:-)

Gość anika nie znika
up

Gość helena1201
ja lubię disco polo. Głównie do tańczenia, jak słyszę jakąś fajną discopolową nutę to nóżka sama chodzi. Fajnie, że teraz jest sporo takich potańcówek, można się wyszaleć. Często też załączam disco polo do ćwiczeń, daje mi to niezłego kopa. Co do tekstów- niektóre owszem, są głupie i bezsensowne, o dupie maryni ale w disco polo nie o to chodzi. To jest muzyka taneczna, nie doszukujcie się przesłania.

Gość loti27
to porażka... muza dla wieśniaków :)

Gość gość
Typoweburaki , wiesniaki i chamy tego sluchaja w swoich pordzewialych bmw

Gość vega1
Disco-polo.info to portal dla miłośników disco-polo, w którym mogą oni znaleźć wszystkie informacje ze świata tego showbiznesu - plotki, koncerty, premiery płyt, teksty piosenek itp.

Gość gość
Jak się poslucha takich g..ych artystow jak pudzian i kmiecik to się nie dziwie.