Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Dlaczego wysokie dziewczyny chcą wysokich facetów?

Polecane posty

Mi wcale nie przeszkadza gdyby dziewczyna miała 180 cm wzrostu, wręcz byłbym dumny, ze taka długonoga łania chce być ze mną.

Gość Lasius flavus
A to takie dziwne? Kazda kobieta chce miec przynajmniej wyzszego od siebie, wiele z nich duzo wyzszego :) trudno, zeby kobieta 180 cm chciala malego faceta co ma np 160 :)

Gość kcmdkdcm
bo kazdy sobie moze chciec kogo bedzie chcial:D

Gość każda chce dziś faceta 200+ cm
niższego traktują jak gówno. wymagania kobiet rosną z dnia na dzień

Ale wysokie kobiety nie chcą równych facetów (koło 180 cm), tylko szukają wieżowców.

zależy jakie dziewczyny uważacie za wysokie :P ja mam 187 cm, więc trudno, żebym chciała faceta, który ma 170 cm:P Ale są też dziewczyny, które ledwo mają 170 parę cm i muszą mieć dwumetrowego, bo przecież one są takie "strasznie wysokie':P

Gość Ja na nawet niewiem ile
Mam dokladnie ale chyba 160cm bo wysoka kobieta w szpilkach z niskim smiesznie wyglada

Gość Babylka
No ja mam 170 cm i nie chciałabym faceta w moim wzroście na przykład. Tak od 180 cm w górę mi się podobają

Gość heh właśnie
ja mam 175 ale muszę mieć kogoś ponad 190 bo mi przeszkadza jak jest wyższy :)

Gość heh właśnie
*bo mi przeszkadza jak jest niższy miało być ;) ehh

Gość Zuzanna Amelia & 4
11:48 Miś Wojtek Mi wcale nie przeszkadza gdyby dziewczyna miała 180 cm wzrostu, wręcz byłbym dumny, ze taka długonoga łania chce być ze mną. ­ Ty - tak. Na pewno mialbys powod do dumy. Pytanie tylko czy taka dlugonoga mialaby jakikolwiek powod do dumy ze jest z takim jak ty.

Myślę, że wysoka dziewczyna nie mogłaby się mnie wstydzić. Jestem dobrym człowiekiem.

Gość vika91
a sam jesteś wysoki?

Gość niebieskooki_blondyn
Ostatnio na mieście widziałem dziewczynę która spokojnie miała 190 cm Porażka być z taką żyrafą

Gość miś wojtek chyba ma 2 m
wzrostu

Gość jhbjher
fuc*ken joke??? tak samo jak fececi nie chce grubych,smieszne ze facetowi nie przeszkadza ze laska jest wyzsza a kobiecie BARDZO zadna normalna nie pokocha nizszego chocby byl najprzystojnieszy,ja swojego meza nigdy nie kochalam a inne za nim szalaly i tylko dl;atego ze byl mojego wzrostu

Dla mnie wysoka z niskim wygląda ok, pod warunkiem, że jest szczupła. Bo inaczej to kicha, widzieliście np żone Randlemana? : http://www.combatlifestyle.com/pics/albums/101208baroni/1065.jpg Porównanie grubych bab do niskich kolesi jest troche bez sensu, bo spaślak może schudnąć - kto wie o tym lepiej ode mnie:P, a kurdupel już nie urośnie:( Ale z drugiej strony, jak jesteś niziołkiem to po co koniecznie szukasz wysokiej? Małe laski rox!

Dla mnie kobieta musi mieć ładne długie nogi i 170 cm to skrajne minimum. Najlepsze laski na świecie mają koło 180 cm.

moim zdaniem dzieje sie tak dlatego (nie zawsze) ze nie lubia sie znizac do calowania;-)

"ROR - kombinujesz. Chodzi po prostu o małpie instynkty tkwiące w kobietach." xxx to ty nadinterpretujesz ;-) ja podalam jeden z powodow, osobiscie nie przepadam za bardzo wysokimi facetami - z tego samego powodu (mam ok 174 cm)

ROR - ja nic nie interpretuje, tylko piszę jak jest. Twój "jeden z powodów" to właśnie to, co składa się na całość, będącą pozostałością po małpich przodkach. Nie przepadasz za bardzo wysokimi, bo dla Ciebie bardzo wysoki to pewnie ktoś koło 2m:P

"Miś Wojtek Dla mnie kobieta musi mieć ładne długie nogi i 170 cm to skrajne minimum. Najlepsze laski na świecie mają koło 180 cm" xxx zgadzam sie w pelni;-) gdyby to ode mnie zalezalo chiclabym miec 180 cm, mysle ze nizsze kobiety - nawet na 20 cm obcasach - zawsze traca cos z uroku;/ na szczescie gusta sa rozne ;-)

"frodo the niziołek ROR - ja nic nie interpretuje, tylko piszę jak jest. " xxxx to ja napisalm jak jest - a ty sie tylko domyslasz - skoro kobieta nie jestes, co nie?;-) mozesz cytowac inne kobiety albo probowac zgadywac - twoje przywiazanie do wlasnych tez na temat innej plci moze wskazywac dlaczego temat cie niepokoi;-) xx Nie przepadasz za bardzo wysokimi, bo dla Ciebie bardzo wysoki to pewnie ktoś koło 2m" xxx osobiscie lubie facetow swojego wzrostu - ale tak sie nie zawsze sklada, jesli sama mam 174cm to patrze na to ze swojego punktu widzenia, bylam z kims kto mial 198cm i uwazalam to za wade a nie zalete, poz tym uwazam ze wzrost nie ma znaczenia - bylam tez z kims o prawie glowe nizszym;-)