Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Dlaczego wysokie dziewczyny chcą wysokich facetów?

Polecane posty

Mam oczy i rozum, i czasem jak nie ma nic ciekawego w telewizji to robię użytek z obu na raz. Stąd wiem, nie muszę być kobietą. Ja jako facet Ci mogę napisać, że mężczyźni lubią duzy biust bo się go fajnie w dłoniach ugniata, ale każdy antropolog Ci powie, że po prostu fiutek interpretuje babkę ze sporym biustem jako taką, co może wykarmić duzo dzieci, a zatem nadaje sie na matkę. Tak samo jest z tym wzrostem, można coś tam sobie racjonalizować, ale to są po prostu instynkty.

"frodo the niziołek Mam oczy i rozum, i czasem jak nie ma nic ciekawego w telewizji to robię użytek z obu na raz. Stąd wiem, nie muszę być kobietą." xxxx nie wiesz;-) to tylko twoje wyobrazenie a nie fakt;-) xxx Ja jako facet Ci mogę napisać, że mężczyźni lubią duzy biust bo się go fajnie w dłoniach ugniata, ale każdy antropolog Ci powie, że po prostu fiutek interpretuje babkę ze sporym biustem jako taką, co może wykarmić duzo dzieci, a zatem nadaje sie na matkę." xxxx no poptarz a ja spotkalam gossci ktorzy wola maly biust;-) i mieli powazny problem z duzym - na kazdego dziala co innego. Wiadomo ze czerwonka szminka wydaje sie seksowna bo to wywodzi sie z pierwotnych instynktow: czerowne usta=zdrowie=zdrowe (potencjalne) potomstwo;-) nie trzeba byc antropologiem, zeby takie frazesy powtarzac;-) xxx Tak samo jest z tym wzrostem, można coś tam sobie racjonalizować, ale to są po prostu instynkty. xxx przeciez ci napisalm ze bylam z nizszym - i nie byl to dla mnie zaden problem

as biustu - to spotkalam sie z taka meska interpretacja (w romozmowach) a nie w lozku (a wiec nie od takich co ekperymentowlai ze mna;-) ze nie lubia duzych biustow bo te zwykle sa wiszace podczas gdy mniejsze czesciej sa jedrne i stojace;-)

"frodo the niziołek O Jezu, ja też wolę z mniejszym biustem, ale nie piszemy o mnie czy o Tobie, tylko o ogólnej tendencji." xxxx ale ja napisalam o ogolnej tendecji ze wzrostem - malo kto lubi nizszych od siebie - bo to niewygodne;-)

Gość Dun Chill
198 cm to ma kajk jak się go rozłozy na jeziorze a normalny facet musi ważyć 52 kilogramy rano po ogoleniu :-) wysocy som mało sprawni bo krew cześto im siem zatrzymuje na wysokości pępka ;-)

ROR - Gdyby chodziło o wygodę, ludzie wiązaliby się z kimś swojego wzrostu. Tymczasem masz masę lasek po 150 które spotykają się z dwumetrowcami, a jakoś na odwrót jest to "niewygodne".

Gość dibridibridom
Miś wojtek! Dobre hihi! To w takim razie z całego serca życzę spełnienia marzeń ;-)

"frodo the niziołek ROR - Gdyby chodziło o wygodę, ludzie wiązaliby się z kimś swojego wzrostu. Tymczasem masz masę lasek po 150 które spotykają się z dwumetrowcami, a jakoś na odwrót jest to "niewygodne"." xxxx znam taka osobe - to sa zwyczajnie kompleksy;-) bo ta dzieczyna namjac ok 155cm zaznaczala zawzse ze mezczyzni ponizej 190 cm ja nie interesuja;-) to tak samo jak kiedys bylo im mniejszy facet tym bardziej "musial" miec wiekszy samochod;-)

[zgłoś do usunięcia]Dun Chill 198 cm to ma kajk jak się go rozłozy na jeziorze a normalny facet musi ważyć 52 kilogramy rano po ogoleniu wysocy som mało sprawni bo krew cześto im siem zatrzymuje na wysokości pępka " xxxx wysocy sa zwykle silniejsi - nie kazdy bo to zlezy od stopnia wytrenowania - ale dobrzez zbudowany, trenujacy Mr. 198cm zawsze bedzie silneijszy od podobnego Mr. 169 cm;-)

[zgłoś do usunięcia]frodo the niziołek A dlaczego zaznaczyła? Czyżby z gościem 190 była większa "wygoda" niż z kimś do niej zbliżonym wzrostowo? Zwyczajny instynkt i tyle." xxx zaznaczyla bo ma potworne kompleksy;-) wrecz nie przyjmuje do wiadomosci ze ma 155 cm - chyba we wlasnej swiadomosci ma 180 cm, jak ktos niechcacy opisujac inna sytuacje uzyl porowniania ze ktos inny byl niewysoiego wzrostu podobnie jak ona - nie bylo to ic zlosliwego - to dostala spazmow;-) i zaczela "udowadniac" ze jest wysoka;-) dlatego ludzi z kompleksami bym odrzucala w trendach bo maja problemy/zaburzebia na jakims punkcie;/

Gość Dun Chill
wiesz cio cipo wiem otusz nie każdy wysoki ma czy wypełnić te różnicę 0,5 metra ...nobo maluch jest większy a opona od tira za cięzka ... kobitka 1.50 nawet nie podniesie wzroku wyżej niż na wys. 1.72 gdyż jej siem nie chce ;-) ...jak jestes wysoki to może szukaj wzrokiem anioła na chmurach ;-))) tylko tam som wyłącznie blondynki na diecie .... nie załadne i urocze ale za to szczupłe egheghege

"frodo the niziołek Jeśli laska ma kompleks, że ma 155 wzrostu, to ten świat schodzi na psy " xxxx kompleksy maja to do siebie, ze bywaja iracjonalne - dlatego silne kompleksy za zaburzeniami na tle psychicznym, patrz anorektyczki kt sa przekonane ze sa za grube;/

[zgłoś do usunięcia]frodo the niziołek "dlatego silne kompleksy za zaburzeniami na tle psychicznym" To było tylko stwierdzenie, czy po prostu starasz się mnie obrazić?" xxxx to sie nie odnosilo do ciebie - tylko do osob z kompleksami, nie warto brac wszystko zbyt personalnie;-)

Ogólnie wszystkie dziewczyny wolą wysokich facetów, jeszcze nie słyszałam żeby jakaś deklarowała że niski facet jej się podoba bardziej niż wysoki, albo że chciałaby być z kurduplem niższym od siebie

Gość gość

dużo widze na miescie wysokich dziewczyn, ja mam 180 cm wzrostu a widze nieraz wyzsze