Gość jamniczek.v Napisano Maj 4, 2013 od 16 dni jestem na diecie mż odstawiłam wszystko co nie zdrowe i ćwiczę co drugi dzień i na wadze owszem widać efekt ale na ciele wogóle go nie widać kiedy można sie spodziewać się pierwszych efektów?? a u was kiedy były? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamniczek.v Napisano Maj 4, 2013 poradźcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamniczek.v Napisano Maj 4, 2013 prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamniczek.v Napisano Maj 4, 2013 ludzie ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamniczek.v Napisano Maj 4, 2013 ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 4, 2013 Js bym zwiekszyla wysilek fizyczny moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ćwicz Napisano Maj 4, 2013 i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach