Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salateria lisnera

piekne wierszyki do zaproszen

Polecane posty

Gość salateria lisnera

zna ktos?

taki : nasi drodzy goście pieniądze nam przynoście my za was 200 zł od osoby płacimy więc dajcie z 500 zł by koszta się nam zwóciły Będzie rosół, devolaj i prosiak pieczony więc gdy dacie mniej niż 500 zł to z państwa młodych nikt nie będzie zadowolny.

Gość ja.cie.krecew
"Była do wzięcia, czekała na księcia. Aż trafił się adorator, z sex-shopu wibrator".

Gość salateria lisnera
niezle wierszyki:) ale pytalam powaznie. i bez zadnych zachcianek w tych wierszykach.

Gość khfrtyuiol
nie lepiej krótki cytat o miłości?

Gość salateria lisnera
moze byc i cytat ale nie wiem jak znalezc cos ladnego

Gość khfrtyuiol
"Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły...miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie." To Leśmiana ;) ładne i pasuje albo takie ; "Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie." Vitor de Lima Barreto "Dotąd dwoje choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno choć nadal dwoje." Karol Wojtyła "Są dwa serca - ich nieustanne bicie zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzyć życie" George Byron

Gość hihihi ta ja
po co jakieś wierszyki ? przecież tego tak nikt nie czyta .

Gość może być i taka suma
nie łatwiej będzie poszukać w google?

Gość cukratywna
PUSZKI Z SZYNKĄ DRODZY GOŚCIE NA WESELE ME PRZYNOŚCIE u mnie będą takie wierszyki

Nie podoba mi się jak się prosi o kase, już w samym zaproszeniu, masakra...

Gość Natalka ..... ..
My mamy taki : W maleńkiej obrączce uczuć swiat cały, Miłość, obowiązek i wzniosłe ideały. Maleńka obrączka a znaczy tak wiele, Na całe zycie włożona w kościele.

Gość chyba ty
Te wierszyki nie są piękne tylko tandetne i wieśniackie. Jak ktoś chce coś bardziej eleganckiego to radzę poszukać wśród utworów prawdziwych poetów, a nie rymowanek pani Jadzi z Łosiej Wólki...

Gość dziewczynanglika
my mamy 'Nic dwa razy' Szymborskiej, moze nie do konca 'pasuje' ale zawsze mialam do tego wiersza senstyment :)

Gość Pola1984
Wierszyki zazwyczaj umieszcza się, gdy młodzi mają specjalne życzenia odnośnie kwiatów, prezentów. My również mieliśmy wierszyk na osobnym bileciku z dekoprint.pl prosiliśmy o misie i przybory szkolne dla dzieci na szlachetną paczkę.

Gość Ewka147
Jeśli chodzi o prośby o misie to mnie osłabiają. Z tego co wiem to domy dziecka mają tego pełno i proszą o coś bardziej praktycznego.

Gość gość
My też mieliśmy wierszyk na zaproszeniach, ale nie dotyczył pieniędzy, kwiatów czy inny prezentów. Był o miłości, a był tylko po to żeby ozdobić zaproszenie.

Gość gość
też podoba mi się taka forma ozdoby zaproszenia, byle nie przesadzić. A co do zachcianek Pary Młodej, to my informawaliśmy najbliższych co chcemy dostać i było o.k.

Gość gość
Z tymi maskotkami to zenada to tylko ludzie ze wsi pisza takie głupoty na zaproszeniach szkoda kasy czasu itd i tak się tym bachory nie bawia a zresztą z jakiej paki młodzi maja dawać komuś za freeto to jest ich ślub i powinni miec z tego jakas pamiatke a jak dadzą bachorom jakieś zabawki czy przybory to i tak wszyscy beda to mieli w d**e i za 3 lata nikt nie bedziie pamietac o tym ze jakas para młoda dała jakieś zabawkii bachorom a kasa czy cos podobnego to strzał w 10 bo morzna albo jechać w podróż poslubna albo mieszkanko jakoś urządzić itd wiele jest pomyslow na kase ja również bede prosila gosci o kasę i wino w koncu nie po to wydaje tyle kasy żeby mi się nic nie zwróciło a winko sobie wypijemy z narzeczonym po slubie z mężem hehe do kolacji przy świecach czy podczas podróży poslubnej lub nocyposlubnej i powspominamy nasz ślub i wesele także uważam że kasa i wino to najlepsze o co mozna poprosic gości zamiast kwiatów

Gość cilimili
"Z tymi maskotkami to zenada to tylko ludzie ze wsi pisza takie głupoty na zaproszeniach szkoda kasy czasu itd i tak się tym bachory nie bawia a zresztą z jakiej paki młodzi maja dawać komuś za freeto to jest ich ślub i powinni miec z tego jakas pamiatke a jak dadzą bachorom jakieś zabawki czy przybory to i tak wszyscy beda to mieli w d**e i za 3 lata nikt nie bedziie pamietac o tym ze jakas para młoda dała jakieś zabawkii bachorom a kasa czy cos podobnego to strzał w 10 bo morzna albo jechać w podróż poslubna albo mieszkanko jakoś urządzić itd wiele jest pomyslow na kase ja również bede prosila gosci o kasę i wino w koncu nie po to wydaje tyle kasy żeby mi się nic nie zwróciło a winko sobie wypijemy z narzeczonym po slubie z mężem hehe do kolacji przy świecach czy podczas podróży poslubnej lub nocyposlubnej i powspominamy nasz ślub i wesele także uważam że kasa i wino to najlepsze o co mozna poprosic gości zamiast kwiatów" nie wierzę, że to czytam i nie wierzę, że są tacy materialiści na świecie....szok!