Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figlarna 12

Szukam pomysłu na wakacjie!

Polecane posty

ma ktoś ciekawy pomysł na wakacje? chciałabym zarobić, najlepiej za granicą i najlepiej nie na plantacji! Coś fajnego kreatywnego może? Jakieś pomysły? :D

Niestety na Bali to mnie póki co nie stać, ale chcę połączyć przyjemne z pożytecznym;) po kreatywnym zbieraniu truskaweczek, nawet w najpiękniejszym miejscu na świecie, nie będę miała siły na nic:(

Gość Alpinista;)
GÓRY GÓRY TYLKO GÓRY No i najlepsze są te polskie ;)

Gość kajzer soza
z takim opisem jak pod nickiem to ja ci sukcesow nie wroze :D:D:D

Gość maarkus
przynajmniej odważnie;D może morze? tam zostać kelnerką i nie męczyć się na "plantacjach"?

hej.. jak szukasz czegos kreatywnego to polecam program gOfflineAmbassador. co prawda yarobi si na tzm nie da ale mona si niezle rozwinąc i zdobyć cenne doświadczenie a skoro szukasz czegoś kreatywnego to mysle że po czesci ci na tym zalezy.. ja sama tez biorę w tym udział wiec polecam :)

Gość HotelKlimekSpa

Jeśli szukasz pomysłu na wakacje to zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą! Hotel Klimek****SPA zlokalizowany jest w Muszynie, w samym sercu Złockiego. Oferujemy wspaniały pobyt w otoczeniu przepięknej przyrody. Dostępność Aquaparku, liczne rozrywki tematyczne (m.in. "Góralski wieczór", zielony kulig) sprawiają, że nasz Hotel to idealne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.