Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek 21 chorzów

przez ten kompleks wpadłem w depresję i alkoholizm....chyba się zastrzelę

Polecane posty

Gość Bartek 21 chorzów

;//;/; jestem niski ;/

Gość chusteczka do noska
trzeba jakoś z tym żyć

Gość onnnnnnnna
ile masz wzrostu?

Gość Bartek 21 chorzów
165 ;/ wiem wstyd się przyznać ;/

Gość Bartek 21 chorzów
Czy ja pisze jakbym żartowal? :( jedyną szansą dla mnie na normalne życie jest zamieszkanie wśród rdzennych Pigmejów bo tylko ich kobiety mnie zechcą.

Gość Alpinista;)
Pij mleko!

Gość t4y5u67
ziomku wez sie do nauki, do pracy, zarob 2 miliony euro i ciesz sie kurwa zyciem uwierz w siebie

Gość deszczowa piosenkaaaa
Musisz to zaakceptować i przestać się tym przejmować, naprawdę są ważniejsze rzeczy, dobre ❤️ , uśmiech, charakter, naprawdę :) Kiedyś tu pisał niski facet, że jest z super dziewczyną, bo on się tym nie przejmuje i nie kompleksów, więc nie jest smutny i zestresowany.

Gość spójrz może na to tak
jeśli jakaś baba nie chce Cię ze wzgledu na niski wzrost, to Twoje szczęście że masz taki "tester" i od razu wiesz, że masz do czynienia z kimś płytkim, na kogo nie warto tracić czasu. dla wartościowych kobiet, tzn. tych, które decydują się na bycie z kimś ze względu na głębsze uczucie, wygląd nie jest sprawą przesądzającą i nie ważne czy chodzi o kolor włosów, budowę czy wzrost...

Gość tomek 25
a ja ma 167 i nie płaczę i żonaty jestem

Gość lubię drinkować
koleś wyżej ma rację

Gość Jaguar 0703
jakoś będziesz z tym żył

Kolego! Wzrost nie swiadczy o uroku. TWoj przuypadek to autodestrukcyjna teoria nizszosci. Wmów sobie kompleks i spogladaj na otoczenie. Ty nie szukasz ludzi ktorzy nie widza tego ze jestes niski. Wyszukujesz tylko tych dla ktorych jest to " smieszne ". Ludzie sa podli ale to nie powod by sie lamać. Słuchaj mnie. Są kobiety które lubia niskich. Sa kobiety ktorym tokompletnie ie prszeszkadza. Sa kobiety ktore lubia ekserymnetowac. To samo sie tyczy. biednych , zbyt wysokich , pryszczatych , zezowatych , otyłych. Kazdy czlowiek jest inny. Ale zeby tym sobie zatruwac zywot ? Stary mam kumpla "nieatrakcyjnego" uwierz mi. Ma laski "zajefajne" a ja ? Ja naparwde przystojny ale "sam" ? Dlaczego ? NIE WIEM. NIE mYSLE nAD TYM. NIE MAM KOMPLEKSOW. Po prostu czasem tak jest i tyle. ja zu 2 lata jkestem sami zyje :) naparwde samotny :) pozdrawiam i uszy do gory

Gość no prosze Cie
ile jest aktorów którzy maja 170 i mniej, a są mega uroczy i przystojni

Gość Darko Damian
to nie powód do depresji

Gość Revivale
Jeżeli Twoj problem jest az tak duzy i tak bardzo Ciebie dotyka do powinienes skorzystąć z pomocy psychologa. Sprobuj tego: www.psychologonline.tv Polecam bo sam z niego korzsytaelm i wiem , że może Ci pomoc. Pozdrawiam!