Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latt

czy znacie faceta...

Polecane posty

Gość 28latt

który w wieku 28 lat nie miał za sobą żadnych doświadczeń seksualnych i nigdy nie był z dziewczyną?

Tak znam! To ja;) tylko kilka lat temu I od tam tego czasu nic poza wiekiem sie nie zmienilo! Hihi

Gość tylko kochanka
Teraz juz tak. Jak dajesz sobie z tym rade?

Wejdź na uczuciowy. Tam jest taka średnia wieku prawików.

Gość 28latt
ja właśnie w tym tygodniu skończyłem 28 lat. Z tej okazji kupiłem sobie trochę markowych ciuchów.

Gość tylko kochanka
Kredek naprawde nic jeszcze w zyciu nie poruchales?

Gość dziewicaaa
i myslisz ze na markowe ciuchy poderwiesz jakas dziewczyne ktora pojdzie z toba do łóżka?

Gość tylko kochanka
Autor jesli myslisz ze ruchniesz w markowych ciuchach to sie bardzo mylisz ;)

Gość 28latt
jak daję sobie radę? Różnie. W tygodniu zbytnio o tym nie myślę, ale w weekend ( zwłaszcza wiosną czy latem) jest to naprawdę męczące, jak widzę tyle kochających się par. Zauważyłem, że ostatnio ulgę sprawiają mi różne zakupy ( ciuchy, czy jakiś sprzęt audio)...

Gość 28latt
nie myślę, to po prostu sposób na jakieś tam dowartościowanie siebie, żeby się lepiej poczuć ( trochę tak jak ma wiele dziewczyn)...

Gość dziewicaaa
jesli przystojny z ciebie facet to nie powinienes miec problemow z wyrwaniem dziewczyny

Gość 28latt
dziewica: czy przystojny? Niektórzy tak twierdzą, dla wielu jestem dość przeciętny, ale nikt nie powiedział mi, że jestem brzydki...

Gość dziewicaaa
nie martw sie, ja tez jest niebrzydka, a nadal dziewica, mam jakas blokade z jedne strony, a z drugiej nie moge przestan myslec o seksie

Gość tylko kochanka
Noooo...i prosze....roochnijcie sie razem i bedzie :D

Gość 28latt
dziewica: ja nie myślę cały czas o seksie, ale po prostu często czuję się już dość samotny ( zwłaszcza latem, jak widzę inne zakochane pary)...

Gość 28latt
moglibyście mi coś doradzić, jak zacząć poznawać dziewczyny?

Gość dziewicaaa
ahaha, tylko kochanka, dzieki za rade, tylko widać że 28latt szuka miłości, a ja seksu i milosci ;p to ty potrzebujesz po prostu dziewczyny z ktorą pochodzisz za rękę, poprzytulasz się. Może jakiś portal randkowy, znam dużo osób które się tam poznały

Gość 28latt
raczej chodzi mi o tą całą emocjonalną sferę związaną z zakochaniem itd. Dziewczyny w moim wieku to już raczej myślą o czymś innym. Chętnie poznałbym młodsze...

Gość dziewicaaa
można wyjść na imprezę poznać kogoś, do baru, w pracy, na uczelni, jak już wcześniej wspomniałam na portalach, możesz zaczepić jakąś dziewczynę która podoba się Tobie na fb, jest wiele sposobów żeby kogoś poznać i się zakochać

Gość 28latt
dziewica: teoretycznie niby wiem, ale w praktyce jest znacznie trudniej. Mam jakąś blokadę, która utrudnia mi poznawanie dziewczyn. U kolegi była siostra ( 16 lat) to nawet jej się wstydziłem, mimo że byłem od ponad 10 lat starszy...

Gość dziewicaaa
dlatego internet jest dobrym miejscem dla nieśmiałych, żeby kogoś poznać, a póżniej można przenieść znajomość do tzw "realu"

Gość 28latt
jakoś nie mam przekonania do poznawania ludzi przez internet...

Gość 28latt
jak pomyślę, że 16 latka ma większe doświadczenie, niż ja, to się tego bardzo wstydzę... Choć wiem, że nie powinienem, bo to śmieszne.

Gość dziewicaaa
szkoda, bo naprawde mozna fajnych ludzi poznac

Gość 28latt
często można poznać tam raczej jakichś frustratów. Wolałbym poznać kogoś w realu...

Gość 28latt
up

Gość orlik456
28latt Pamiętaj że twoje życie toczy się tu i teraz - nie będzie na ciebie czekało. Wejdź chociażby na gg, wyszukaj X dziewczyn w mieście i postaraj się nawiązać rozmowy, może coś się rozwinie, może będziesz chciał się spotkać. To jest dobre jak na start --- Nie szukaj miłości bo się wpierniczysz - poszukaj sobie przyjaciółek, koleżanek a jak znajdziesz coś fajnego to będziesz o tym wiedział

Gość onkrakow73
a nie lepiej zaplacic studentce 200 zł i porooochac ze dwie godziny, wtedy nabierzesz pewnosci siebie

Gość kurcze wspolczuje
nie chcialbym tak jak ty:-( jakie to dziwne nie? jeden rucha co popadnie,gdzie popadnie i z kim nie majac zadnych zahamowan a inny niesmialy nawet za reke nie trzymal. Jedno jest pewne i jedni i drudzy sa potrzebni a ty autor glowa do gory nie lam sie i nic na sile co ma byc to bedzie:-)

Gość jukiol
hahahaha ale jaja!!