Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pray_hjYY

Moja dziewczyna jest w ciąży.... co robić? Bezczelnie oszukiwala ze bierze tabsy

Polecane posty

Gość Pray_hjYY

Nie chce ani jej ani dziecka, namawiam ją, aby usunęła, oszukiwała mnie, że bierze tabletki...:(Moje życie się zawaliło , jestem za młody na ojca!:o

Gość tak zrób !
ile masz lat ????

Gość W podskokach
Chłopie, same zalety. Przez 8 miechów będziesz mógł walić ze spustem w środku albo w dupę lub między cyce, a nie jak zwykle po bożemu i pod kołdrą :D 🖐️

Rozmawiałeś już z nią o tym? Co ona o tym myśli?

Gość Londynianka23
a skąd wiesz że oszukiwała? wiesz jełopie że ŻADNA metoda nie daje 100% pewności, nawet tabsy? jak jesteś taki beznadziejny że chciałeś tylko poruchać to ją zostaw, lepiej dla niej dotrze to do niej prędzej czy później, tylko szykuj się na duże alimenty.

Gość Pray_hjYY
mam 16lat......... jak mozna tak faceta wrobić...

Gość Wujek Józek
No chłopcze,szykuj sie na 25lat alimentow............. Trzeba było gumek używac....... a jak wygodnie bylo bez to teraz plac i placz.........

Gość tralala xxx
Jak juz zostaniesz ojcem to z godnoscia pierwsza sprawa .Ciebie matka nie wyskrobała a mogła i chyba szkoda ze tego nie zrobiła !!!!! Zachowaj sie jak prawdziwy facet i nie becz nie lamentuj nie wiedziałes ze z bzykania sa dzieci ???? To teraz juz wiesz .Jej mozesz nie chciec ale dziecko to inna sprawa to zycie mały człowiek i daj mu szanse a nie do kibla i wyskrobac !!! To tyle co miałam do napisania w łagodnej formie

Gość Pray_hjYY
Kurwa ludzie pomocy!!!!!!!!!!!11

Gość Pray_hjYY
Moje życie bedzie spaprane, jeśli to dziecko sie urodzi. Ktora dziewczyna bedzie chciala faceta z dzieckiem, poza tym bede uwiklany w alimenty. No i pewnie dziecko tez mnie nie bedzie chcialo znac, skoro zostawilem jego mamusie w ciąży, juz nie wspomne o swoich rodzicach, ktorzy chyba zawalu dostana, ze ich jedyny syn tak skomplikowal zycie sobie i innym.Trzeba znalezc sposob zeby pozbyć sie bachora,bo inaczej spieprzy mi cale zycie...........:(

Gość Nie znam graniCC
Wspolczuje głupoty autora...................

Gość Nie znam graniCC
@ A co mam byc kurwa do konca zycia prawikiem?? Chyba cie pogielo do reszty????:O

Gość bo ja nie mam
zawsze możesz zrobić test mojego obecnego chłopaka też tak dziewczyna oszukiwała i wyszło że to nie jego ale niestety jak to twoje to jak już ktoś napisał masz przed sobą piękne 25 lat będziesz płacił usunięcie też nie jest takie proste

Gość kobiety to anioły
gumki nie dają 100% pewności nawet jeśli dostałby je od babci

Gość kobiety to anioły
umc ament:)

Gość szkoda ze ciebie nie
wyskrobali małolacie gnojowaty i jeszcze nie powiedzieli ci ze mozna miec dziecko jak sie niwłsciwie sisiaka używa, nie tylko do siusiania

ile ta dziewczyna ma lat że tak świadomie pragnęła dziecka i wrobiła 16 latka w ciążę?

Gość kobiety to anioły
kolejny paradoks.....albo daruję sobie koment

Gość khdxssdfghjkl
dziecka nie chce ale dupczyc chce????? To kurwa do dziwki dupczyc a nie normalne dziewczyny! Huju jeden z drugim!

czy zastanowiłeś się nad jej życiem? egoisto myślisz tyko o swojej dup...e

Gość kobiety to anioły
najgłośniejszymi obrończyniami są zwolenniczki skrobanek na życzenie ciekawa sytuacja:D

obrończyniami? czego ?

Gość dedero
Ciekawy jestem co Twoja Matka I Ojciec na to ??? Pewnie zaluja ze Ciebie niewyskrobali. Jak chciales zadupczyc to trzeba bylo ruszyc obiema "glowami" . Mam nadzieje ze Matka Twojego dziecka jest madrzejsza od Ciebie.

Gość gość
Mój brat miał odwrotnie. Jego dziewczyna twierdzila, że poroniła a tak naprawdę wzięła tabletki poronne...

Gość gość
Mądra dziewczyna. Brat pewnie dobry tylko jako dzieciorób.

Gość gość
Nie chce ani jej ani dziecka x a dupczyć się chciało?

Gość gość
Kurwa jakie wy jesteście śmieszne !!! Wszystkie świnie równym chórem że gościa powinni wyskrobać bo chciał podupcyć. A to co zgwałcił ją ? ona tego nie chciała ? i jeszcze mu mówiła że bierze tabletki.... Spierdalać ! A ty chłopaku masz 3 wyjścia : 1 ) Wziąć byka za jaja ;d i nawet jeśli nie chcesz być z dziewczyną tą wziąć odpowidzialność za kaktusa. Albo być z nią dla kaktusa i wszystkie inne kombinacje 2) Nie brać za nic odpowiedzialności i go wyskrobać albo zamówić tabletki wczesnoporonne gdzieś na necie 3) Spierdolić za granicę ;d aaaa jednak nie , masz 16 lat :( Mam podobny problem i wacham się między 3 a 3 . Współczuję.

Gość Pray_hjYY
prowokacja a wy jak zwykle daliście się nabrać :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d