Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem skazana na samotnoś

mam 30 lat i jestem sama- źle mi z tym

Polecane posty

nigdy nie miałam szczęścia do facetów, podobali mi się Ci z którymi nie mogłam być, a jeśli któryś chciał być zemną to go nie chciałam może to źle? może to ja mam problem bo odpycham ludzi do których nic nie czuję,może powinnam się "zmusić? teraz 30 lat i jest coraz gorzej kogoś poznać większośc już ma rodziny:(

nikt się nie wypowie? ahh

Mam podobnie i chyba skończę tak jak Ty. Moge Ci poradzić jedynie żebyś nie zamartwiała się tym całymi dniami i wyszła do ludzi- kurs tańca dla singli, wyjście do klubu lub pubu , coś w ten deseń. Może będziesz miała szczęście. Nigdy nic nie wiadomo.

mam 2 prace, i nie za bardzo mam czas na chodzenie nocą po klubach, ale staram się wychodzić do innych miejsc np spotkanie z kolezankami w jakiejs kawiarence,ogrodku, kino itp ty masz 24 lata, to nie jest tak źle, ja niestety chyba muszę się pogodzić z tym że będę sama:(

Nadzieja umiera ostatnia i zawsze jest jakies wyjscie. Ja nie składałabym broni. Może jakiś wyjazd by Ci się przydał.

oj myslałam o tym już ale samej mam jechać? hmm w sumie to dla mnie nie problem ale z kimś zawsze raźniej:) a koleżanek wolnych nie mam już

Ja raz pojechałam sama nad morze w wieku 22 lat i nawet nieźle wspominam. Mogłam robic co chciałam, nikt mnie nie znał.

wiem że nie ja jedna, ale....to mnie nie pociesza może ja mam pecha do facetów? może jestem brzydka skoro nie zwracają na mnie uwagi?ahh

Gość Stradivari
I takie forumowe pisanie Tobie jakoś pomoże? Weź się za siebie, stań się uśmiechniętą i zadbaną kobietą, a odpowiedni facet się Tobą zainteresuje, ze wzajemnością, co w końcu doprowadzi do Waszego połączenia, 4 dzieci, 2 psy, dom, i te sprawy.

wiem że nie pomoże ale chciałam dać upust swoim emocjom:D