Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaaaaaaa

Migdały :)

Polecane posty

Gość Agnieszkaaaaaaa

Heja mam dosyc dziwny problem. Mam 24 lata w poniedziałek miałam wycinane migdały.. mimo że minęło pare dni nadal straszliwie boli, może ktoś miał taki zabieg i jest bardziej " doświadczony" i zna jakieś triki aby mniej bolało:) ale dokładnie mam problem związany ze spaniem, zasypiam z zamkniętą buzią i oddycham przez nos.. ale budzę sie około 2 w nocy i czuje ze spałam z otwarta buzią oraz odczuwam okropną suchość w gardle aż sie dusze a miejsca po migdałkach mi sie jeszcze nie zarosły.. wiec ból jest okropny ledwo wstaje z łózka z łzami w oczach biada sie napic bo cięzko mi przełykać wiec lece do lodówki i jem zimnego loda..po 15 minutach wszystko wraca do normy ale jest to męczące bo sie po prostu nie wysypiam. Wiec w tym moja prośba do Was czy ktoś może mi jakoś poradzić ?:)

Gość chyba w snach
mysle ze dramatyzujesz :O :Pjestes swiezo po zabiegu - dlatego boli. w wieku 6 lat usuneli mi 3 migdal i podcieli 2 pozostale - dalam rade ,wiec ty tez sobie poradzisz ;)

Gość Agnieszkaaaaaaa
Dramatyzuje? Prosze Cie. Licze raczej na dobrą rade związaną ze spaniem z otwartą buzią oO

Gość Agnieszkaaaaaaa
a że tak dodam jak miałaś trzy lata to tego nie czułaś a uwierz mi w moim wieku jest to cholerny ból :) Jakbyś nie wiedziała im sie jest starszym tym bardziej boli ^^

Gość Agnieszkaaaaaaa
wybacz, 6lat*:D