Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtrtrt

dr Kaczorowski hipnoza Wrocław

Polecane posty

Gość rtrtrtrt

Czy ktoś poddał się hipnozie u tego doktora i co myśli o skuteczność takiej terapii. Prosze o opinie

Gość rtrtrtrt
nie wiem na czym polega hipnoza prowadzona przez tego dr, ale wybieram sie do niego z dzieckiem; psycholog rozkłada ręce więc mam nadzieję ze hipnoza pomoże, ale to bardzo duży wydatek dlatego jestem ciekawa skuteczności dr

Jesli cenicie swoje zdrowie to unikajcie hipnozy jak ognia. Juz wyjasniam Hipnoza to zabieg polegający na wprowadzeniu kienta w stan transu. Świadomy umysł jest wtedy wyłączony. Dlatego tak łatwo jest w takim stanie kogoś programować. A szkodliwe jest z tego względu że nieuzrowiona przyczyna problmu dalej będzie bruździć w życiu. Hipnoza to chowanie problemów pod dywan. Kiedyś wkońcu wyjdą w najmniej spodziewnym momencie i będzie wielkie zaskoczenie. Lepiej już być swiadomym problemu i próbować dojść do przyczyny A jeśli chodzi o Kaczorowskiego to mam jego płyty. Kupiłem kilka lat temu na depresje, pewnośc siebie itp. Jak ktoś niema większych poważniejszych problemów psychicznych to mozna stosowac.

Gość gość
bzdury pan gadasz panie Doktor Eros. aż się smutno robi, że ktoś kto nie ma pojęcia o zjawisku, ma czelność udzielać rad innym. hipnoza problemów nie zamiata a rozwiązuje. pozwala znaleźć pierwotną przyczynę zaburzenia. nikogo nie da się podczas hipnozy "zaprogramować" wbrew jego woli. problemy psychiczne nie są przeciwwskazaniem do stosowania hipnozy - wręcz hipnoza może pomóc w ich rozwiązaniu. wielu psychologów stosuje hipnozę podczas terapii. a wszystkim, którzy są zainteresowani polecam pogrzebać w necie, poczytać, dowiedzieć się NAUKOWYCH FAKTÓW na jej temat - bo hipnoza jest zjawiskiem naukowo zbadanym i potwierdzonym. a na forach niestety mnóstwo jest trolów, hejterów i półgłówków...

Gość gość
mam książkę o ciąży, autorka jest pisarka z USA i też kilka razy jest tam wspomniane o hipnozie, np w tematyce relaksu i takie tam, czyli jest to METODA a nie jakaś ściema !

Gość Maria Migdala
Byłam na hipnozie tydzień temu. Było to związane z paleniem papierosów, nie mogłam w sobie znaleźć sił, żeby rzucić. Po jednym seansie totalnie mnie odrzuciło od papierosów, napawają mnie wręcz obrzydzeniem. Sam smród dymu wywołuje we mnie mdłości. Hipnoza okazała się efektywna. Dodam, że jestem z natury strasznym buntownikiem.

Gość śmieszekmmmmmm
Maria Migdal a gdzie byłaś na hipnozie?u kogo?szukam kogoś z polecenia!Dziękuję! :)

Gość Maria Migdala
Byłam na hipnozie u dra Kaczorowskiego. Mija już sporo czasu od tego seansu, a ja nadal nie palę i nie mam zamiaru. Skutków ubocznych nie odnotowałam na razie żadnych :)

Gość gość
Byłam u dr Kaczorowskiego z synem - 4 seanse, sporo kasy wydałam, kupiłam jego płyty i totalna porażka. Widział, że ma przed sobą ciężki przypadek i że nie daje rady więc stał się gburowaty wręcz niemiły . Niedawno słuchałam w telewizji wypowiedzi lekarzy psychologii i hipnotyzerów, którzy stwierdzili, że nie każdemu pacjentowi można pomóc, nie każdy jest podatny na hipnozę. O tym nie poinformował mnie pan Kaczorowski tylko winą obciążył mojego syna, za mało wczuwa się słuchając jego płyt. Minęło parę lat, a ja nadal mam nieprzyjemne wspomnienie z wizyt u tego pana.

Gość Ania

Rozmawiałam z Panem Kaczorowskim przez telefon, bardzo mnie zniechęcił. Postanowiłam poszukać kogoś innego i znalazłam - Pani Aneta Niemyjska, przyjmująca również we Wrocławiu. Polecam gorąco, bardzo mi pomogła. Jest ciepłą i otwartą osobą! 2 wizyty i czuję się zdecydowanie lepiej (depresja). Polecam serdecznie.