Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto ma faceta ZNAK STRZELEC???

Mężczyzna Strzelec

Polecane posty

Mam do Was pytanie spod jakich Wy jesteście znaków? Dziewczyny, które są w związku ze Strzelcem lub były.

O dzięki za odp :) A możesz jeszcze napisać, spod jakiego Ty znaku jesteś. Słyszałam też podobne opinie o Strzelcach :( Ciekawi mnie, do jakich dziewczyn lgną

Gość bezcenna rada
Skorpion, bo do nich najlepiej pasuje w lozku

Gość dgfbhtyhrgfd
eja w koncu który znak jest ok :D

Aha :)Podobno Skorpiony uwielbiają seks i są najlepsze w łóżku. Męski znak żaden nie jest dobry :P

Gość bezcenna rada
z tego co aj poznalam to odradzam Ryby, Wagi, Bliznieta i wlasnie Strzelcow, Lwy lubia romansiki, Wodniki do chu**.. do tej pory nie zawiodl mnie: Koziorozec, Panna i Byk

A nie lepiej sprowadzić ten wywód do jednego stwierdzenia : Faceci mają tylko jeden znak zodiaku : ŚWINIA

Gość gość
bylam ze strzelcem prawie 2 lata. jestem wodniczką i te dwa znaki podobno idalnie do siebie pasują. strzelce są fałszywe, potrafią dobrze udawać uczucia, udawac opiekunczych, milych, sa kochane ale do czasu jak im się znudzi bycie w związku to wtedy pokaża swoje prawdziwe oblicze.

Gość Ewka Strzelec
Wodniczko Ja jestem Strzelcem i to nie jest tak z tą fałszywością, po prostu Strzelce raz myślą tak, poddaj się uczucią, są emocjonalne, a później potrafią nagle nienawdzić z całego serca. Ogólnie to Strzelce zawsze mówią to, co myślą w danej chwili, tylko to im się może szybko zmienić. Czemu się rozstaliście? Wiesz, że Wodniki w młodości nie trafiają na właściwych partnerów, dopiero po 30- tce

Gość Ewka Strzelec
Aha i raczej nie jest tak, że idealnie do siebie pasują. "Idealnie" to raczej Baran, Lew, Strzelec, z tego samego trygonu. Chociaż ja akurat kobiety Wodniki lubię, są fajne, szalone, orginalne

Gość gość
Ja jestem strzelcem mój chłopak też.Nie jest łatwo bo żadne z nas nie jest uległe dlatego kłótnie są na porządku dziennym .Jednakże nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość therix
T - strzelec, którego znałam. I jedyny facet, który wzbudził we mnie tak silne uczucie. Czy spotkałam go w absolutnie złym okresie, kiedy byłam zbyt słaba by się z czymś tak silnym zmierzyć. Ciekawe czy bym potrafiła się oprzeć - teraz i tak pewnie się nie dowiem.

Gość gość
Dajcie sobie spokój ze strzelcami, sami nie wiedzą czego i kogo chcą, jest wiele innych sympatycznych znaków.

Gość gość
Zawsze mam ubaw jak ktos z koms byl miesiac , dwa i twierdzi , ze zna znak ;)

Gość gość
no tak strzelec uwielbia dłuuugie związki :)

Gość gość
Strzelec dopiero docenia bycie w związku po 40 wtedy nawet jest posłuszny i potrafi pomylić przyzwyczajenie z miłością.

Gość gość
Wielu mężczyzn strzelców niby wesołe chłopaki, ale prawda jest taka są władczy i mają przerośnięte ego. Wielu w trwałe relacje wchodzi bardzo późno. Strzelcom w związkach niestety trzeba się podporządkować.

Gość gość
Żyje że strzelcem długo, kłamliwy,wybuchowy,egoistą, przemądrzały,filozof, skąpy,bezuczuciowy,ale w łóżku super,jak będziesz tańczyć jak on zagra to jest ok.przeciwstawisz się afera na całego bardzo skomplikowany i trudny charakter ale bywa też kochany.

Gość gość
Acha, zapomniałam dodać że jestem skorpionka, więc wyobraźcie sobie tą mieszankę wybuchową,ale kocham go bardzo.

Gość gość
Oj skorpionko raczej Ty nie jesteś uległa w takim związku, dlatego iskrzy i fakt żeby być z kimś takim (a nie jesteś poddaną swojego pana ;)) potrzeba wówczas dużo miłości. Dwa twarde charaktery i dobrze :)

Gość rrrw
znam związek strzelca i skorpiona, są ze sobą i jest spoko. Wbrew temu co piszą horoskopy strzelec lubi władzę jednak nie do końca miękkie kobietki. Zakochany strzelec to skarb

Gość gość
Ale się ubawiłam czytając opisy strzelców. Ja i mąż jesteśmy strzelcami - w związku ponad 24 lata ( w tym 17 lat małżeństwa).

Gość gość
Nie przepuszcza kobiet w drzwiach, tylko te ładne hehehe

Gość gość
strzelec strzelcowi nierówny. Mój mąż - introwertyk, najlepiej się czuje we własnym towarzystwie, domator, bardzo zamnkiety w sobie. Syn- towarzyski, ambitny, kolezeński, obowiązkowy. Wszędzie piszą, że strzelec to podróznik, żaden z nich nie lubi podrózować wcale.

Gość gość
Jak przeczytałam charakterystykę znaku strzelca to stwierdziłam, że 95% pasuje do osoby którą znam, z wyjątkiem tego, że nie był uczciwy i w ogóle o mnie nie zabiegał, szybko się zniechęcił. Ten strzelec chciał, żeby go ciągle podziwiać zawsze wybierał partnerki wpatrzone w niego.

Gość gość
Większość mężczyzn to szowiniści, strzelec, baran, rak, skorpion, byk co za różnica, mężczyźni to próżni egoiści tak już mają

Gość gość
Ja skorpionka on strzelec razem 30 lat,

Gość gość
Nigdy nie miałam faceta strzelca. Bardzo podoba mi się mój kolega strzelec myślałam że coś z tego będzie bo ciągle się na mnie gapił ale wybrał inną. Szkoda. Ciągle o nim myślę. Muszę zapomnieć a inni strzelcy to już nie to samo.

Gość gość
Dziadek strzelec babcia skorpion. Dziadek mało energiczny, wycofany ale w domu rządził.

Gość gość
U niego musi ciągle się coś dziać,ma dużo pomysłów i jest nieprzewidywalny nie będziesz się nudziła w jego towarzystwie. Jedyna wada kiedyś może odejść bo chce nowych przygód...