Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywisciezlakobieta

jak to u was wyglada ?????? porozmawiajcie ze mna...

Polecane posty

witam, bylam kiedys na kafeteri stare czasy. teraz zycie mi sie chyba sypie no i wpadlam na pomysl ze Wy tutaj chetnie sluzycie pomocy. otoz problem nie maly jestem za granica wyjechalam tu na urlop na poczatek potem spotkalam starego znajomego.brata mojej kolezanki no i sie podroslo zakochalo i zostalam z nim nie wrocilam spowrotem po prostu wszystkiego sie wyrzeklam na rzecz milosci. czy dobrze ? nie wiem. jestem juz tu poltora roku. bylo pieknie milosc, motylki, tylko zalety jak to na poczatku. teraz jest horror, ze tak to brzydko nazwe. jest tak o mnie zazdrosny nie moge sie nawet depilowac w piatki bpo kiedys mnie oskarzyl o zdrade i tak zostalo ze on nie chce w piatki zebym ja cokolwiek ladnego ze soba robila. nie stara sie o mnie, nie pamietam kiedy nawet jakies kwiaty dostalam. ah tak ostatnio jak znow mnie oskarzyl o zdrade. wtedy bylo tak ze az mnie z domu wyrzucil. ale wrocilam po tyg bo obiecywal poprawe bla bla bla.....to chore, ciagle cos zle robie, z tego o n mowi on tez sie czuje. ale to na mojej glowie jest wszystko. kaze mi sie domyslac kiedx mam mu dac spokoj... ja jestem naprawde dobra kobieta... zapewniam go niemalze codziennie ze go kocham ze nigdy nie bede chciala miec innego...itd...itd.... wszyscy nas lubia jako pare...ale powiem szczerze z teraz....mi juz jest to obojetne...dbam o to zeby w lozku mu niczego nie brakowalo wiec nie wiem skiad ten brak zaufania... ma wszystko co facet by sobie wymarzyl...i to nic nie musi mi mowic...sama wszystko *zaczynam*... sprzatam gotuje przebieram sie w te smieszne prowokacyjne ciuszki, ale on nie robi nic dla mnie serio juz nawet nie pamietam kiedy on mnie po rekach wycalowal zawsze ten sam schemat...cycki du...pa i majtki w dol...gra wstepna u mnie 5 min..u niego ja zawsze robie all inklusive. nie moge tez pow ze sex jest zly...facet sam z siebie u kol zabiera na spacery, mowi ze jest jego jedyna... u mnie.... od poltora roku jak z nim jestem nigdzie nie bylam tylko w klubach bo do imprez to on jest pierwszy. ja sie zrobilam przy nim taka nerwowa, klne zaczelam palic. kilka razy usiadlam rozmaiwialm z nim... wez mnie gdzies nie tylko w domu twoj poker moja komorka tv film sex i zawsze ten sam schemat nie pracuje on za ciezko nie nie nie ;) ze tak tez powiem w pracy to on sobie lezy. mowi ze kocha ze jestem zajebiscie sexy, ze nienawidzi jak sie inni patrza... czasem sie stara, ale juz ma tak wpojone swoje racje ze on chyba sie nie potrafi pie....w glowe i pow skoro ona chce tego to zrobie to dla niej,. dla mnie to jest milosc. wczoraj chcial spac oddzielnie bo stwierdzil ze musi odpoczac. tak tylko sobie pomyslama( w jakim ja filmie jestem..)on mi wypomina ze mnie wozi do pracy, i ze mam mu dziekowac. :D ja na to chyba sobie kpisz. moze tez glupio robie nie wiem. ale to jest dla mnie oczywiste ze skoro mam jeden samochod, a mieszkamy od przystanku z 1km tonie bede przed 5 rano biegac do autousu. to sa takie zeczy ktorych nie potrafie zrozumiec. on mysli ze jest perfect, ale tak naprawdenie widz niektorych rzeczy. zawsze musze go tysiac razy ( doslownie) prosic. przyczep klucz do reszty bo potem bedziesz go szukal...godzine potem gdzie jest klucz, gdzie jest tamta koszulka, gdzie sa spodenki rzeczy do plywania...itd...czyli kobieta ma byc jednoczescie jasnowidzem sprzataczka dobra dupa przy tym ma byc niezla maszyna do sexu, kucharka a w zamian ??? jak to u was jest w zwiazkach ..pomozecie mi ? bede wdzieczna :(

przepraszam za tyle bledow...inna klawiatura posluguje sie na codzienobcym jezykiem zapominam troche juz.

nikt nie chce pomoc ??? wiem ze sie rozpisalam :/