Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gibbon

jakie macie mniemanie o sobie?:)

Polecane posty

wysokie, dlaczego? Bo tak. Nie uważam się za alfę i omegę, ale lubię siebie, nie mam się czego wstydzić i nie spinam za bardzo jak są lepsi ode mnie. :)

Gość emyly
' Koleżanki stwierdziły, że jak ja nie pojadę, one beze mnie nie ruszą się.' jaaak milo :) Ludzie, trzeba myslec i byc pozytywnym :) to od razu swiat nabiera barw. Zyjcie wedlug swojego sumienia to nie bedziecie mieli co sobie zarzucic, kazdy popelnia bledy i nie jest idealnym, ale na tym polega zycie. Glowy do gory! Zrobcie cos dla siebie, drobne rzeczy, kąpiel, cwiczenia- to pomaga :) kazdy jest wyjatkowy, stworzcie samych siebie. Ktos napisal o operacji plastycznej, powaznie? Ciesz sie ze jestes inteligentna, to pozostanie z Toba na zawsze, a uroda przeminie.

Gość gibbon
moor...skad wiesz jakie sa polki? Bo na innym topiku byłas łaskawa scharakteryzować. Przeciez nie mieszkasz w Polsce od dawna

Gość emyly
Gibbon, mniemanie o sobie to jednak masz zbyt wysokie... Napisales jak juz cos, takim.tonem jakbym cos pominela, potem napisalam ze to babskie forum wiec naturalnie spodziewac mozna sie kobiety, a ty wysunales durny wniosek nie majacy sie do niczego. Ciemnota cieszaca sie glupio do sera

Gość gibbon
emylly miło, że zarażasz optymizmem ale z doświadczenia wiem, że po pierwsze to odnosi zawsze skutek odwrotny niz zamierzony a po drugie to zakamufolowana krytyka wynikajaca z checi wywyższenia się:P

Gibbon - zawsze piszę tylko z mojego punktu widzenia (co za każdym razem zaznaczam), wyrobionego na podstawie osób które znam.

Gość gibbon
heh...Ja tylko napisałem, ze nie ma zakazu wstępu co jest faktem a nie nadinterpretacja. Poza tym nie bylo w tym nic obraźliwego natomiast Twoje określanie mnie jako ciemnoty już było. Wiec sie pierdol z łaski swojej:)

Gość Ania233333333
takie ,że myślę ,że stać mnie na wiele tylko niestety tego w pełni nie wykorzystuje... głownie przez lenistwo , brak konsekwencji itd

Gość emyly
Bylo i bedzie ;)

Gość gibbon
Poza tym nigdzie nie zaznaczałem tonacji (nnp za pomoca nut) mojej wypowiedzi więc wniosek z tego taki, ze to wytwór Twojej wyobraźni tudzież zrytego bereta

Gość gibbon
Idź sobie stad ok?

niektórzy to wszędzie widzą próbę wywyższania się ;)

Gość gibbon
Pisz wprost, że chodzi o mnie. Chyba, że przymierzasz sie do zdiagnozowania u mnie jakichś zaburzeń emocjonalnych a tym samym zaklasyfikowania do jakiejś grupy

no ale przecież to oczywiste, że chodziło mi o tego skrzata który pod Twoim nickiem sugerował, że ktoś się wywyższa bo jest pozytywnie nastawiony do świata ;)

Gość gibbon
Tak. Jej pozytywne nastawienie miało swoja kontynuację w kolejnym poscie:D

Gość emyly
Moorland, radze opuscic topic, strata czasu ;)

w sumie...raczej nie zapowiada się żebyś chciał rozmawiać na temat który sam założyłeś.

Gość gibbon
Tym bardziej, że często irytacja wynika z okresu. ­ To po co jeszcze tracisz czas?

Gość gibbon
Przeciez nikt Was tu nie trzyma. Papa

bo może ktoś jeszcze wpadnie i pociągnie dyskusje. Akurat temat ciekawy, wiele osób ma niskie mniemanie o sobie, a niesłusznie.

Gość gibbon
A Ty postanowiłas im to uświadomić?

Nie, ale chętnie na ten temat porozmawiam. To forum, wiele tematów bazuje na zwykłej ciekawości co ludzie mają do powiedzenia.

Gość gibbon
Ja własnie straciłem zainteresowanie więc mozesz to dalej ciągnac jak chcesz

Gość ja mam raczej niskie mniemanie
o sobie ktore czasami sieka dna. wystarczy ze zobacze ladna kobete (ladna dla mnie to z ladnymi wlosami-sama mam liche i komples na tym tle) a juz mam dzien zrąbany:-(

Gość mella00
szkoda mowic... w ogole w siebie nie wierze... przez jakis czas unikalam ludzi(przynajmniej staralam sie)... moze dlatego ze mam problem z czerwienieniem sie... pewnie wiekszosc tego nie zrozumie ale to jest meczace... w szkole bylam wysmiewana... niby mialam kolezanki... czesto uciekalam z problemem w alkohol(bylam jeszcze niepelnoletnia).... w koncu skonczylam tylko szkole zawodowa zeby jak najszybciej uwolnic sie od publicznych wypowiedzi... z reszta nie jestem zbyt dobra zaby skonczyc jakas lepsza szkole... jedynie przy moim mezczyznie czuje sie dobrze... na ta chwile moje zycie jest lepsze. mam wspaniale dziecko i mezczyzne ktory twierdzi ze moj problem mu nie przeszkadza, badz tego nie widzi. czasem mam ochote zapasc sie pod ziemie jak stoje np.w sklepie i ktos na mnie spojrzy a ja buraka pale :( nie potrafie powiedziec innej osobie co mi sie nie podoba i dusze to w sobie a pozniej wybucham , jestem nerwowa(w stosunku do najblizszych, rodzice, rodzenstwo). chcialabym uwierzyc w siebie i zyc normalnie. ma ktos na to pomysl..? czy moze wizyta u psychologa?? nie radze juz sobie z tym...:( nawet teraz mi glupio i zastanawiam sie czy to wyslac...:(

Gość emyly
Moze ta sama dziewczyna z ladnymi wlosami spojrzala na Twoje nogi i pomyslala 'co ja bym dala za takie nogi'. Skup sie na swoich mocniejszych stronach i doskonal sie

mella00 - warto iść na terapię, ale tak zanim pójdziesz to zastanów się czy trochę nie przesadzasz. Wiele osób się czerwieni z nerwów - to nie jest wielki problem.

Gość emyly
Mella- wydajesz sie byc bardzo sympatyczna osoba :) pewnie czujesz sie winna gdy wyrzucasz wszystko na bliskich i w rezultacie nie lubisz siebie jeszcze bardziej? Chcialabym Ci pomoc, ale nie mam profesjonalnej wiedzy. Mooze sprobuj wyrazac sie poprzez sport czy inne hobby, wykrzyczec sie w lesie czy na bezludziu, o ile masz dostep

Gość docenić siebie
a ja sama siebei kocham jestem wartościowa wiem to ale w porównaniu z innymi któzy mają coś lepiej czegoś wiecje itp...czuję się mniej wartościowa .... wielu rzeczy sie wstydzę [ nie chodzi o mój wygląd ale o zupełnei inne rzeczy ] i przez to odsuwam się na bok ......