Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gibbon

jakie macie mniemanie o sobie?:)

Polecane posty

Gość mella00
ale o to chodzi ze nie zawsze z nerwow:( czasem bez przyczyny ,albo tak jak pisalam wczesniej jak ktos na mnie spojrzy.. a czasem jak normalnie z kims rozmawiam. wiem ze nie jestem jedyna ale to mi nie pomaga:(

Ja się staram nie porównywać. Każdy ma jakieś wady i wiem, że wiele osób pewnie czegoś mi zazdrości, nawet jak nie ma ku temu podstaw. Taka już ludzka natura - łatwo widzieć w innych te rzeczy których nam samych według nas brakuje.

Gość mella00
emyly- dokladnie tak sie czuje:( moze masz racje z tym sportem. trzeba probowac:) nie wolno sie poddawac. ale czasem mam takiego dola:( naprawde bardzo chce uwierzyc w siebie

Gość ja mam raczej niskie mniemanie
tylko chodzi o to ze ja jestem bardzo przecietna. w moim wygladzie nie ma zadnej takiej cechy ktorej ktos moglby mi pzazdroscic.nie mam zgrabnych nog,jakis ladnych oczu,ust itp

Każdy ma coś :) Ja też nie jestem jakaś specjalna, ale nie ma też jakich specjalnych deformacji :)

Gość gibbon
cholercia. Wreszcie jakis temat mi wyszedł:D Ale dżąndra:P

Gość gibbon
Ale co się sprawdza?

Gość heloiza999
im dłużej siedzę na kafe, tym wyższe;-pp ale jestem w realu dyskretna; ludzie inteligentni nie powinni zbytnio się obnosić ze swą samooceną

Gość heloiza999
kochanka franka- piękny cytat w stopce;-)

Gość gibbon
heloiza999..Obnosić? Chyba chodzi Ci o to, że powinni ją ukrywać?:D Inteligencja to nie jakis nowy modny ciuch raczej. ­ Kochanko...Może go korzonki bolą na Twój widok:D:P

Gość gibbon
Wiesz...Wszystkie trzy łącznie z tym przednim:P

Gość heloiza999
oba, ale miałam na myśli ten o psach

Gość gibbon
tylko nie bardzo rozumiem czemu po angielsku... czemu?:)

eee tam,zolc oczy mu zalewa jak mnie widzi :D czemu po nagielsku.Czasem latwiej sie wyrazic,moze ladniej,dosadniej.Krocej ;) pies to hond i jak by nie bylo to dog a moze sabaka

Gość gibbon
@ja mam raczej niskie mniemanie ­ Moor skończ tworzyć fikcyjne postacie bo nie wiem czy chcesz kogoś obrazić czy masz nasrane w bani po prostu

Gość gibbon
chyba dzień dobry raczej

Gość vnvjfkjvnjkhgjv
21:46 [zgłoś do usunięcia] ja mam raczej niskie mniemanie tylko chodzi o to ze ja jestem bardzo przecietna. w moim wygladzie nie ma zadnej takiej cechy ktorej ktos moglby mi pzazdroscic.nie mam zgrabnych nog,jakis ladnych oczu,ust itp Bardzo ci współczuję. Ja mam akurat ładne oczy, usta, nogi i jeszcze kilka innych rzeczy.

Gość gibbon
ZA to nick masz chujowy strasznie:D:D

Gość vnvjfkjvnjkhgjv
lepszy niż gibbon :p

Gość gibbon
pod jakim względem?:P

Gość vnvjfkjvnjkhgjv
gibbon to jakaś małpa, a vnvjfkjvnjkhgjv to "moje pole obrodziło a owce się rozmnozyły" w jezyku średniohetyckim (zapis spółgłoskowy). Dobranoc albo dzień dobry, wszystko jedno.

A Ja żyję według takiej zasady - co na wystawie, to i w sklepie. Niczego nie udaję, mówię to co myślę, bez względu na to, czy to komuś pasuje, czy nie. Nie mam problemów z szybkim podejmowaniem decyzji. Staram się szanować ludzi i rozumieć ich słabości. Wiele osób mi mówi, że wolałyby mnie mieć za przyjaciółkę, a nie wroga. Wobec "fałszywych przyjaciół" jestem bezlitosna. Sama siebie nie uważam za głupią, bo jeśli coś wiem, to ta wiedza jest ugruntowana, a jeśli czegoś nie wiem, to mówię - nie znam się na tym, ale znam kogoś, kto wie na 100% i bez skrępowania - pytam autorytety. Staram się żyć na luzie, śmiać się z własnych, głupich wpadek. Wiem, że nie jestem idealna, ale kto jest ? Uwielbiam siebie :) i staram się nie popełniać 2 x tych samych błędów, bo to zakrawa na idiotyzm. Nie mam żadnych oporów przed publicznym zabieraniem głosu w sprawach merytorycznych. Ogólnie fajna jestem. Tralala

Gość gibbon
No trudno żeby był inny zapis skoro hetyci nie uzywali samogłosek:D:P Też ide w kime...

Gość vnvjfkjvnjkhgjv
ech pomyłka, spadam stąd :D